Bolje nije moglo

Nakon briljantne pobjede u 1. kolu, naš je Turčin danas zabilježio i prvi poraz u ovogodišnjem izdanju Divlje lige. Prva utakmica dana na Bellevue-ju, protivnik po mjeri 😉 – Luka Čilipi – pravi test za šampionske ambicije Turčina u 2012. Hrabri igrači koji su se pojavili na dvoboju sa stasitim konavJanima su bili: Bile, Josh, Žex, Mark, Šole, Veeeeeliki Erazmo, Mage, Stijepo, Boris te Zlatko, a s klupe je podršku davao Turčinov kadet Matej.

 

Nije krenulo kako smo očekivali, protivnici su se ipak pokazali kao tvrd orah, čvrsti u obrani, sa brzim otvaranjima kontre. Konačni rezultat od 14:2 za Čilipjane bi bio i gori da Turčin na vratima nije imao odličnoga Bileta, koji je osujetio više kontranapada, i bravuroznim obranama razočaravao brza krila Luke. Dva turčinova strijelca su bili Žex te Mark. Bitno je izdvojiti, među anegdotama koji će se vezivati uz ovu utakmicu, da je Šoletu u jednom dvoboju u plivalištu oštećen zub, i to prednji! Kako su ono rekli Južnoafrikanci: “Waterpolo is swimming with balls”.

Ono što je dugo ostalo lebdjeti u zraku na Bellevue, kao upitnik nad glavama svih Turčina, bilo je jesu li imali krticu u svojim redovima!! Naime, ponosni Konavjanin u redovima Turčina, Josh, nakon dosuđenoga četverca samostalno je preuzeo odgovornost pucanja istoga. Nespretnom reakcijom pri izvođenju četverca (koja je već viđena u povijesti Turčina) lopta mu je “ispala”, tako da četverac nije realiziran! Sam se igrač kasnije  ispričavao izjavama da ga je golman ometao izjavama da je u 2m, tako da kad je sudac Pavlović svirao izvođenje udarca, nije bio koncentriran na loptu. Među suigračima je procurila informacija da je Josh-u ponuđen posao na aerodromu u Čilipima ako ne odigra utakmicu na razini! Nadamo se da je to ipak gruba insinuacija na račun jednoga od dugogodišnjih Turčina koji je uvijek davao sve za Klub.

Turčinov pozdrav

 

Matkova šrauba

 

Joshev peno

 

 

7 komentara na “Bolje nije moglo”

  1. Turčin je imo Konavljanina u svojim redovima, a Konavljani Dančara. Konavljani su u toj trampi bolje prošli hehe

    1. kad ne sluša, koliko smo mu puta rekli da ne stišće toliko loptu, i na koji način prilikom četverca držat loptu. ali da je poslušat.

      1. a ko je njemu dao da puca? Kad da 50 kn onda može koristit loptu

  2. ej ljudi jeli tko slučajno pokupio moje kupaće ( bijele Kapetanke) kada je išao ća sa Belvija poslije ove utakmice. Ja sam ih tražio po Belviju ali ih nisam našao.