Ekskluzivno: Škurla prešao u Bellevue juniors!

 

Nedavno je prvotimac Svetog IAVK Turčina Mateo Škurla prešao u Bellevue juniors, gdje, kako ime kaže, igra za juniore. Pravila Divlje lige mu zabranjuju sljedeće godine igranje za IAVK Turčin te ga na žalost brojne publike i svojih suigrače nećemo gledati u 2012.

 

Škurla je u Turčin došao 2011. godine, a doveo ga je jedini licencirani skaut dančarskih ekipa i vječni kapetan Špilje Marin Kovačić-Kova. Za neupućene, recentne Kovine akvizicije su: Bjelokosić (u Špilju 2009.), Rosić (u Turčina 2009.) te Bjelobaba (u Špilju 2011.). Škurla je u kratko vrijeme pokupio simpatije svojih suigrača, a sudjelovao je u svim Turčinovim uspjesima 2011. godine, uključujući velebnu pobjedu protiv Bellevuea u glavnom turniru, što je i jedina pobjeda Turčina u glavnom turniru uopće (iako neki tu broje i pobjedu u 2. četvrtini protiv Špilje prije koju godinu). Potrebno je spomenuti i da je trebao biti glavni igrač u taktičkoj novotariji Turčina zvanoj “Tursko kolo”, koja se zbog spleta raznih okolnosti (svi su je popljuvali) nije nikad odigrala.

Šuška se da počeo dogovor između Škurle i prošlogodišnjeg trenera Turčina oko preuzimanja turske klupe, a ako je istina što se tiče nekih aspekata sigurno bi bio dostojna zamjena svome prethodniku.

Mateu u novom klubu želimo puno sreće, a nadamo se da će uskoro uvidjeti da u Bellevueu za njega nema sunca nego do 3 popodne i to na onoj plažici bliže Čingriji i da će se vratiti pod krilo Turčina.

Za kraj ga pozdravljamo uz turski pozdrav:

“Kupali smo se na Turčinu i prezirali masonsku Špilju!”

4 komentara na “Ekskluzivno: Škurla prešao u Bellevue juniors!”

  1. Kakav skok sa konja na magarca. Pa ko normalan prelazi iz Turčina bilo gdje, a kamoli u Bellevue. Ajde još da je Jug, i to isključivo seniorski u pitanju, nego Bellevue.

  2. Sto bi reko Brena: “Skurla, kakav si danas s glavom?”

    A slika je priceless!