Ivo Pavličević – novi predsjednik Juga

Ivo Pavličević - izvor jug.hr
    Sinoć je održana izborna skupština VK Jug  CO. Nakon 4 godine došlo je promjene na čelnom mjestu, novi predsjednik kluba je gospar Ivo Pavličević. I do sada je bio član uprave, a prije 3 godine bio je i član uprave Hajduka (u mandatima predsjednika Jerkova i Peroša).

    Sve se već unaprijed znalo jer kako se iz Juga vole pohvaliti sve se radi u dogovoru i planski i to na duži period pa da se tako uvijek budući predsjednici znaju i po 10 godina unaprijed.
    U izvršnom odboru osim predsjednika i direktora Sukna sjedat će tri prethodna predsjednika Konsuo, Rustan i Hrnić.
    Uprava se sastoji od 25 članova, a Upravni odbor ima 81 člana. Izabran je i Nadzorni odbor, kao i dva stupnja Disciplinskog suda. Sva imena možete pogledti na http://jug.hr/novost.php?id=1367.
    Izdvojit ćemo neka koja su nam znana sa Danača:

Jug Bašica, Ivica Dabrović, Pavo Dabrović, Željko Miletić, Davor Miloglav, Tomislav Ivušić, Davor Poković, Željko Vidović i Marojica Radonić.

    Prije 4 godine izabran je počasni predsjednik, kap. Jerković, a sinoć je Mile Smodlaka izabaran za počasnog člana kluba. Sjećamo se kako je 1998. stigao iz splitskog Jadrana gdje su ga se riješili kao neperspektivnog, a zatim je u 11 sezona u Gružu ušao u legendu o čemu detaljnije možete pročitati na: http://jug.hr/novost.php?id=1366.

    U zadnjih 2-3 dana na jug.hr-u izišla su dva intervjua, sa Željanom Konsuom i novim predsjednikom Pavličevićem. Tri su stvari koje su obojica istaknuli:

– oko igračkog kadra za iduću sezonu

Tu je Konsuo bio eksplicitniji „Znam da sve zanima jesmo li zaključili listu pojačanja. Nismo, još ćemo iznenaditi, ali tamo gdje se najmanje očekuje!“ dok je Pavličević bio malo diskretniji „...zaokružili igrački kadar u prvoj momčadi. Taj je posao za ovu sezonu uglavnom zaokružen i uvjeren sam da smo to dobro odradili.“. Znamo da ne dolazi bek, sidrun je stigao, kao i pojačanje na obje strane. Za golmanom nema potrebe, pa je to još preostalo pojačanje, iznenađenje kako kažu, stvarno iznenađenje. Pojačanje u stilu Arsene Wengera.

– oko mlađih uzrasta

Konsuo „U narednoj godini ćemo pristupiti ozbiljnoj i temeljitoj rekonstrukciji rada s mlađim uzrastima. Činjenica je da nas je Mornar prestigao u rezultatima.“. Pavličević „Morat ćemo se ozbiljnije posvetiti pitanju struke, posebno kada su mlađi uzrasti u pitanju. Zahtijevat ću puni profesionalizam…“. Vidjeti ćemo što će donijeti najavljene promjene u ovom segmentu koji je i do sada bio odličan.

– problem posjete

Obojica su dosta o tome govorili i najavili konkretne poteze u što skorijem periodu. Pročitajte u intervjuima, ima još dosta drugih zanimljivosti, na slijedećim linkovima:

Željan Konsuo:  http://jug.hr/novost.php?id=1364
Ivo Pavličević: http://jug.hr/novost.php?id=1365

Objavljeno u Jug

5 komentara na “Ivo Pavličević – novi predsjednik Juga”

  1. valjda neće biti ona “puno baba kilavo dijete”

  2. a bože ko sve tu sjedi, recimo popularni fritz iz betule bi trebo nekoga disciplinirat 😉

  3. bez zafrkancije kažem da su trebali uzeti b/A u taj upravni odbor.

  4. pa koliko tek skupština ima članova kad ih u UO 81? ma josh kakav UO, ništa ispod izvršnog odbora, ajde eventualno uprave.