Gusar – Jadran Neum 14:9

            Sinoć je u Mlinima odigrano 4. kolo Druge lige Jug. Utakmica između domaćeg Gusara i gostujućeg Jadrana iz Neuma je završila u korist domaćina i to 14-9.
            Gusar je od samog početka počeo jako i već u prvoj četvrtini riješio pitanje pobjednika. U jednom trenutku je bilo čak 8:1. Kasnije se Jadran malo probudio, a Gusar dao priliku mladim igračima iz svoje škole i rezultat je bio malo ljepši za goste. Strijelce Gusara su predvodili Srđan Milić sa 5 golova i Antonio Sentić sa 4 gola, a za Jadran sa 4 gola vrlo dobar Tomašić.

U drugoj utakmici Cavtat je pobjedio KPK 15:1.

       Po svim pričama vrlo je moguće da je ovo zadnja godina 2. lige. Druga liga je prije par godina brojala 8 ekipa, ekipe su bile podjednake i pobjednik se rješavao tek u završnici. Sigurno nije bilo rezultata kao Cavtat i KPK.
       KPK gradi bazen i čim ga naprave ući će u 1B ligu. Gusar se zalaže da se 1B liga igra djelomično ljeti i ako se to ostvari i oni će u 1B ligu dogodine. Pitanje je dana kad ce BIH imati svoju ligu i na kraju će ostati samo Cavtat. Zato poziv svim ljudima da dođu na utakmice jer možda je ovo zadnja godina da ih gledaju u Mlinima i Cavtatu.

 
 
Fotogalerija by zupcica.hr
 
 

 

 
 

3 komentara na “Gusar – Jadran Neum 14:9”

  1. pozdrav goranu koji se vratio s tekstom nakon dugog, dugog izbivanja. nadam se da će uskoro i na danče da opalimo koji trening s bare na baru