KRIZA IDENTITETA…

    Prije neki dan mi se prijatelj nahvalio kako je, ubacivši svoje ime u google, pronašao bogatu svojtu u Kaliforniji, vlasnika vinograda i što ti ja znam čega još… Kaže da će stupit u kontakt, pa se možda „rođak“ smiluje sirotinji s kojim milijunom.
    Kažem mu svaka čast, te da žalim što na svijetu ne postoje dva Saše Selmanovića.
Mislim se…ima draži bit jedini na svijetu, unikat… ali jebeš unikat kad imaš plaćat kredit, pa sutradan, kurioziteta radi, ukucam svoje ime.


     E, koji me vrag tjerao na to!

    Vjerovali ili ne, postoji još jedan Saša Selmanović i što me još više iznenadilo mojih je godišta. Manje me iznenadila činjenica da sam ga iščupao ravno iz crne kronike. Naime, izboden je nožem nakon tučnjave u kaznionici KPZ Požarevac gdje odslužuje višegodišnju kaznu.

    E Selmanoviću, crni Selmanoviću (…što lijepo zvuči iz svojih usta)…

    Samo se nadam da ta kaznionica neće u skoro vrijeme uvest internet… da mu slučajno ne padne na pamet ideja o traženju dobrostojećih „svojti“. Već ga vidim kako mi kuca na vrata… a neću ni pomislit što će napravit ukoliko mu ne ispunim zamolbe (čitaj prohtjeve).

    Ali bilo kako bilo, želim mu svu sreću i da se ugleda na „rođaka“.

    Kad malo razmislim, tko zna možda se u njemu krije prava sudbina Saše Selmanovića, a ja tek latentni konzervativac koji odoljeva tamnoj sudbini.

    Ma gluposti… I baš prije negoli pomislim o vedrim temama, sjetim se astro teme Rođendani slavnih – sudbinske veze ili besmislica. O NE, ZAR OPET?!
    Na ovu temu sam se davno ukočio. Među pojedinim istinskim velikanima rođenim na moj datum, ipak se nađu i oni koje „bi svaka majka zaželjela za zeta“.
    Jeste li spremni: Slobodan Milošević, Dino Dvornik – duše od ljudi, pa ajmo malo od stranih: Robert Plant (Led Zeppelin), Fred Durst (Limp Bizkit) – oličenja discipline, i za kraj, kao utjehu mi daju Don Kinga!?! (…koji muljator!! Da postoji svjetsko prvenstvo varalica, taj bi bio MVP.)

    E samo kad se sjetim majčinih priča kako me rodila 20-ak dana prije termina… Eto tipičan ja… žurim, žurim pa u govna…

    Da, da, zvuči smiješno, a ja moram svaku noć u krevet s ovim mislima…
       Ajde, laku noć
                    🙂

Saša Selmanović (onaj dobri)

5 komentara na “KRIZA IDENTITETA…”

  1. dobro si proš’o, moje ime nosi trg u Banjaluci, po heroju iz ovog rata

  2. a kad upišem pravo (službeno) ime dobijem potjernicu SFOR-a za tipom iz Mostar iz HVO

  3. baš tako, s tim da sam provjerio jučer, ovaj drugi je iz Živinica a po optužbama je “part of
    the organized people-smuggling network”