Liga prvaka – moguć rasplet i u A grupi

 

Nakon što je vrlo vjerojatno sve riješeno u grupi B, odnosno ne samo da su Recco, Szolnok i Jug prošli na final6 već je i pored baš takav danas bi se moglo dogoditi da i u grupi A dobijemo trećeg putnika kao i vjerojatni poredak. Ako Primorje izgubi ili čak odigra neriješeno, a Barceloneta dobije u Herceg Novom Primorje se definitivno oprašta od završnog turnira. Egeru treba pobjeda da potvrdi drugo mjesto, a u zadnjem kolu gostuju u Pireju pa bi mogli napasti i prvo.

 

 

 

1600 Olympiakos – Spandau 04

1800 Jug – Galatasaray

1800 Partizan – Pro Recco

1900 Jadran – Barceloneta

1930 Eger – Primorje

2000 OSC – Szolnok

 

 

Eger je bez poraza na domaćem bazenu, samo je Olympiakos uspio uzeti jedan bod. Jedini poraz uopće u prvih osam kola, pretrpjeli su u Rijeci kada je bilo 8:7 još tamo u 11-tom mjesecu dok je Muslim još mogao zabiti pokoji gol.

Mađarski obračun OSC-a i Szolnoka može ponuditi bar malo nade jugašima da će ipak doći do drugog mjesta. Nedavno je OCS primio samo 7 golova u Soriju, a i u prvoj utakmici u Szolnoku su poraženi samo 8:7.

Jadran dočekuje Barcelonetu koja je bila u Dubrovniku na nekoliko trening utakmica s jugašima. Novljani su otpali, imaju tri boda iz tri remija, ali su opasni i neće biti lako Kataloncima doći do prijeko potrebnih bodova. Vidjeli smo i na final4-u Jadranske lige da je Jadran više nego ozbiljna momčad s nizom talentiranih igrača te da su odlično vođeni.

Jug dočekuje Galatasaray. Vrlo vjerojatno je Kobešćak ovu utakmicu shvatio kao pripremu za srijedu kada se igra treća finalna utakmica Prvenstva Hrvatske.

Partizan dočekuje Pro Recco. Kuloari bruje da bi trener Partizana od iduće sezone mogao voditi baš Pro Recco. Na taj način bi se Vladimir Vujasinović vratio u klub u kojem je proveo 7 sezona kao igrač i gdje je ne samo zbog igre već i zbog ponašanja dobio nadimak Sindaco.