[SQUARE] Stiže Nacional

Večeras u 18:00 u Gospinom polju igra se derbi 1.HMNL između Squarea i zagrebačkog Nacionala. Utakmica se igra u ranijem terminu zbog nastupa prvaka Hrvatske u UEFA Futsal Cupu, nešto kao liga prvaka za malonogometaše. Derbi će biti izravno prenošen i na HNTV.

 

Nacional dolazi u Dubrovnik kao apsolutni favorit prvenstva, ima stopostotni učinak i svakako žele nastaviti svoj savršeni niz. Square je u neugodnoj situaciji jer ima tri poraza za redom, svaki poprilično neugodan, počevši od poraza od Futsal Dinama u zadnjoj sekundi pa domaćeg poraza od Split Tommy-ja te na kraju poraz na gostovanju u Slavonskom Brodu. Pored toga, zbog crvenog kartona neće biti Reza, a također su upitni još neki prvotimci zbog ozljeda.

 

Ovo će biti prilika vidjeti na djelu iznimno kvalitetan gostujući sastav te kako će im se suprotstaviti trener domaćih Mavrović. Pored svih nedaća i dalje mislim da je Square spreman i sposoban iznenaditi Nacional, koji je u najavama za utakmicu vidno uplašen zbog uvijek teškog gostovanja u Dubrovniku. Goste nepotrebno brine što će utakmicu suditi splitski sudački par, jer se teško može reći da su ekipa koju suci oštećuju.

Za sve ljubitelje malog nogometa očekuje se izvrsna utakmica i nadam se da će i popunjenost dvorane biti uobičajeno dobra.