3. TENISKI TURNIR DUBROVČANA (DU-closed)

    Teniski turnir Dubrovčana igra se od 8-13 h, u subotu 26.9. 2009. na Maksimirskim (starim) Ravnicama (dakle ne u Teniskom centru Maksimir), nego na terenima pokraj slavnog objekta Kod Srbina ili LABUS, jednog od najslavnijih roštilja u Zagrebu. Dakle, stanica nakon Dinamovog stadiona kad se ide prema Dubravi pa desno (semafor Hondlova pa lijevo u Aleju Antuna Augustinčića na drugom semaforu u Hondlovoj, ili pitate ljude – metoda asking people).

Internetske karte:

http://wikimapia.org/3593534/Teniski-centar-Ravnice

http://www.karte.hr/lokacije/src-maksimirska-naselja

Iznajmit će se 2-3 terena za igru, a cijena terena po satu je 30 KN, tako da računate na određene troškove (npr. ako budemo igrali 8-13 h puta dva terena, ukupna svota od 300 KN se dijeli u odnosu na broj igrača). Novac se skuplja unaprijed.

Igra se meč na 9 dobivenih gemova, turnirskim sistemom na ispadanje, a oni koji su ispali u 1. te 2. kolu igraju utješni dio ždrijeba – do 6 dobivenih gemova). Kao mogućnost predviđamo i igranje parova (kao lani) umjesto utješnog dijela, ovisno o dogovoru i/ili broju sudionika.

Igrači mečeve sude sami. Potrebno je da svaki sudionik donese po 3 loptice u voznom stanju na turnir.

Dolazak u 7,45 h, kad će se izvršiti ždrijebanje, da bismo mogli početi točno u 8,00 h. Igra se paralelno na više terena.

Predviđeni su i pehari za prva mjesta u apsolutnoj te utješnoj konkurenciji (parovima), te medalje za drugo i trećeplasirane.

Uvjet mogućnosti natjecanja je povezanost s dubrovačko-neretvanskim porijeklom.

Nositelji se određuju prema lanjskom i preklanjskom plasmanu. Molim da se zainteresirani jave do utorka 22. 9. na e-mail: josko.sindik@xnet.hr
ili na mob. 099 690-17-14

OBAVEZNO DOĆI BEZ OBZIRA NA VREMENSKE UVJETE, JER ĆEMO U SLUČAJU LOŠIH UVJETA NAJVJEROJATNIJE PROBATI ORGANIZIRATI NASTUP U ZATVORENOM…