6. kolo kvalifikacija Svjetske lige

    Danas je na rasporedu posljednje, šesto kola europskih kvalifikacija za Super8 završni turnir Svjetske lige u Firenci. Od četiri europska mjesta tri su popunjena; domaćin Italija te Hrvatska i Crna Gora su osigurali nastup. Danas na Tašmajdanu igraju Srbija i Španjolska za preostalo mjesto. Španjolci bi trebali pobijediti u „regularnom“ dijelu utakmice ako žele prestići Srbiju i osvojiti prvo mjesto u grupi.

 
Rijeka   1700  Hrvatska – Italija  Htv 2
   2000  Nizozemska – Grčka  
   1700  Makedonija – Njemačka  
 Beograd  2000  Srbija – Španjolska  
   1900  Turska – Rumunjska  
 Igalo  2015  Crna Gora – Rusija  

    Rudić je za utakmicu sa Talijanima pozvao:

Golmane: Pavića i Nižića
Sidrune: Dobuda i Krapića
Bekove: Burića, Bušlju, Obradovića i Buljubašića
Vanjske i krila: Jokovića, Sukna, Markovića, Muslima, Karača i Barača.

Nedostaju Hinić i Bošković od trinaestorke sa EP-a.

Jedan komentar na “6. kolo kvalifikacija Svjetske lige”

  1. Dobro da u reprezentaciji imamo Sandra Sukna i Nikšu Dobuda jer u suprotnom ne bi bili europski prvaci. Vratimo se u sadašnjost, i u Rijeci su bili najbolji. S druge strane, ne znam što se događa s Marom Jokovićem. Protiv Talijana je bio jedan od najlošijih, u tu skupinu spada i Frano Karač, Pavo Marković se nije ni vidio, Damir Burić katastrofa u napadu, Krapić loš na dva metra. Po meni danas drugorazredna predstava europskih prvaka. Dobro, jeli došlo vrijeme da naš Dančar Nikola Sutić dobije priliku u reprezentaciji? Po čemu je on lošiji od Frana Karača?
    U ovoj utakmici se najbolje vidjelo koliko reprezentaciji znači Miho Bošković, a i Hinić bi na reputaciju izborio tri – četiri isključenja.