JUG PRVAK!!!

    Po sedmi put Jug je postao prvak Hrvatske. U ne baš kvalitetnoj utakmici Jugaši su pobijedili Mladost i sa 3:0 priveli finalnu seriju u svoju korist. Sad se svi skupa možemo okrenut bogatom reprezentativnom programu preko ljeta.


Uskoro opširniji izvještaj i fotogalerija.

3 komentara na “JUG PRVAK!!!”

  1. Sve čestitke na osvajanju ali mi je najveći utisak ostavio Bona. Jbt imao sam zaplakat viđet ga onako tužnog. 🙁

    1. vidio sam ga maloprije na Pilama i do’ mu ruku…on je meni čovječina…

  2. sa crowaterpolo.com prenosim izjave igrača Mladosti, tiče se i Bonačića

    Zdeslav Vrdoljak, kapetan Mladosti: Prije svega bi čestitao Jugu na naslovu. Bili su bolji cijelu sezonu i zasluženo su osvojili titulu prvaka. Velika mi je čast što sam u posljednjoj godini svoje igračke karijere surađivao s Ozrenom Bonačićem koji je osim što je izuzetan trener i izuzetna osoba koja je ostavila traga na sve nas. Na kraju moram reći kako sam razočaran upravom kluba jer se niko od članova te uprave nije udostojio doći na utakmicu čime su pokazali koliko stoje iza momčadi i trenera.

    Hrvoje Herceg: Trebali smo utakmicu riješit u drugoj četvrtini kod našeg vodstva 4:2, ali nismo uspjeli jer nam je realizacija igrača više bila katastrofalna. Žalosno je da smo ostavljeni sam bez igdje ikoga izuzev naših trenera.

    Luka Lončar: Izjednačena utakmica sve do samog kraja u kojoj je Jug bio koncentriraniji i bolji. Želio bi reći kako nas je trener Bonačić odlično vodio cijelu sezonu i volio bih da nas vodi i dogodine.