Jugaši kreću s Danača

Kao i prošle godine Jugaši u novu sezonu kreću sa Danača. Jučer je prva ekipa predvođena trenerima Đuhom, Balićem i direktorom Kržićem odigrala trening utakmicu na Dančama. Iako trenutno prva momčad broji 20-ak igrača svejedno su u ovoj utakmici svoje mjesto našli i Suha i Dinko Tomić.

 

Na početku je trebalo podijeli ekipe pa su se dva ovosezonska sidruna Dobud i Janović birali. Crnogorac je imao prednost pa je prvi birao sunarodnjaka Ivovića, a iako se očekivalo da Dobud odgovori s Bušljom, on je prvog izabrao Đuha. Iza toga Suhu, itd… tako da su momčadi ispale kao prva postava bez Doduba, protiv Dobuda i ekipe. Također, bilo je šaljivih komentara akonto toga što Dinko igra sa dva Crnogorca :wink:. Sudio je Tura s tendencijom pomaganja lošijima.

Iako je rezultat nebitan spomenimo da je Janovićeva ekipa slavila sa 6:5, što je u redovima poraženih izazvalo puno veće oduševljenje. Pali su i prijedlozi da na prvu službenu utakmicu sezone u Beogradu kontra Zvezde povedu i Suhu. Jasno u svojstvu igrača. Ali Suha je odgovorio da će se ionako i bez njega u novoj sezoni morati primjenjivati nova pravila: Kad Jug osvoji loptu i krene u napad, sudac će zaustaviti igru da se ubace još 3 lopte. Jer jedna treba da se igra na Dobuda, druga za Boškovića, treća za Azeveda, četvrta za Ivovića… Bit će zanimljivo gledat kako će Đuho ukomponirat sve te igrače, ali to su slatke brige.

 

Danas je na bazenu održana konferencija za novinare na kojoj su presavljena pojačanja – povratnici Bošković i Azevedo kao i Ivović. Najavljene su ambicije da se osvoje sva 3 domaća trofeja, a u Ligi prvaka pokuša doći do kraja. S obzirom na konkurenciju te vlastitu snagu Jug je apsolutni favorit u Europi, najmanje u rangu Pro Recca iz proteklih sezona. Jesu Reccovci bili još jači nego Jug sada, ali je tada i konkurencija bila osjetno jača.

Više o presici na: http://dubrovacki.hr/clanak/42671/gruz-zeli-sve-trofeje-ako-to-ostvarimo-sezona-ce-biti-uspjesna

 

veća fotografija: 

Jedan komentar na “Jugaši kreću s Danača”