Jugaši na Dančama

    Danas će mlađi juniori Juga (1993. god i mlađi) doć u kolijevku svoga kluba, na Danče. S obzirom da su ove godine osvojili sve što se može osvojit – Prvenstvo na zimu, pa Final6 i prije par dana i Kup – klub ih je u suradnji s Dančarima, prije svega Adom, odlučio počastit. Tako će danas Ado pripremit roštilj, a prije toga, oko 4 ure,  odigrat će se utakmica, mlađi juniori Juga – kombinirana ekipa Špilje i Turčina (popularno nazvana dance.hr).

    Još jednom čestitke mladim Jugašima predvođenim trenerom Aljošom Lončarićem, a posebno ističemo Dančare Tina Cvjetkovića (najbolji strijelac na nedavnom kupu) koji je sudjelovo u dančarskim igrama (3. mjesto na maratonu Đura Kolića i nastup u S bare na baru), Tonija Penovića (najbolji golman na Final6-u) koji je igro S bare na baru u paru s Tinom, Tonija Ivetu (također nastupio u dančarskim igrama) i Luku Đilovića. Nadamo se da nismo kojeg Dančara nismo zaboravili spomenut. Za kraj smo ostavili Marka Macana (proglašen za najboljeg igrača Prvenstva i Final6-a, kao i najbolji strijelac Final6-a, a na Kupu nije igrao zbog obveza u reprezentaciji), također Dančara, najboljeg igrača ove jugove generacije. Iako je dvije godine mlađi ovih dana s juniorskom reprezentacijom Hrvatske igra na SP-u Šibeniku pa ga neće bit danas na Dančama. Želimo mu da skupa sa suigračima osvoji zlato pa će bit novih razloga za slavlje.

4 komentara na “Jugaši na Dančama”

  1. dance.hr još nema poraza ovog ljeta, a i bolje pozna protivnika, bar neke od njih s vikti na dančama. nema ni macana, tako da očekujem pobjedu zambate i družine.