Pogodite ishod utakmice i osvojite ulaznice za Jug CO – Vojvodina

 

 

Sutra (srijeda) se igraju četvrtfinalne utakmice kupa Hrvatske. Najjača utakmica igra se u Rijeci, u 2000 igraju Primorje i Mornar, treći i četvrti na tablici Jadranske lige. Pozivamo Vas da prognozirate ishod utakmice i osvojite dvije ulaznice za sljedeću utakmicu Juga u Gružu – u subotu u 1800 dolazi Vojvodina u 3. kolu Lige prvaka.

 

Vaš zadatak je da napišete rezultat riječke utakmice, ili ovdje u komentru ili na facebook profilu, ili nam pošaljite na mail dance@dance.hr. Ako nitko ne pogodi točan rezultat onda se gleda onaj tko je bio najbliži prvo da je pogodio pobjednika, pa po gol razlici, pa onda po broju golova. Prognoze primamo do sutra (srijeda) u 2000.

 

Primjerice ako utakmica završi 13:8 za Primorje, a nitko ne prognozira baš taj rezultat, onda je onaj tko je prognozorao da će Primorje pobjediti ostao u igri. Pa zatim ako je netko prognozirao pobjedu od 5 razlike u prednosti je pred onim tko je prognozirao 3, 4 iili neku drugu gol razliku. I na kraju ako recimo dvije prognoze budu po 5 razlike za Primorje, onda je onaj tko je prognozirao 12:7 ili 14:9 bolji od onoga tko je prognozirao 11:6, odnosno 15:10.

3 komentara na “Pogodite ishod utakmice i osvojite ulaznice za Jug CO – Vojvodina”

  1. Najbliži odgovor smo dobili putem maila i čekamo da nam čitatelj dance.hr-a iz Makarske odgovori stiže li u subotu na utakmicu ili ne

  2. Nema ništa o Jugovom očito odličnom nastupu u Splitu i pobjedi protiv POŠK-a sa 1 razlike?