Posljednji poziv za ukrcaj na vaterpolo avanturu

 

Dubrovačka plaža Danče u nedjelju 3. kolovoza u 14 sati započinje drugu sezonu amaterskog vaterpolo turnira Red Bull Sidrun. Prijave su otvorene do petka 1. kolovoza do 14 sati, prijaviti se mogu svi vaterpolo amateri, a što to znači pročitajte u pravilima koja se nalaze na www.redbull.hr/sidrun.

 

Natjecanje će obići obalu Lijepe naše, a nakon što pronađe najbolju ekipu, poslat će ih na Veliku nagradu Austrije u idućoj sezoni Formule 1.

 

 

Prošlogodišnji državni prvaci Red Bull Sidruna bili su ekipa Betula iz Dubrovnika pa ni ne čudi što i ove godine natjecanje započinje upravo na njihovoj domaćoj plaži. Betulaši su prošlogodišnju pobjedu proslavili odlaskom na Formulu 1 na Hungaroring, a hoće li ove godine u obranu naslova saznat ćemo u nedjeljnom izdanju Sidruna na Dančama.

 

Okušajte svoje vaterpolske sposobnosti protiv drugih igrača, kao i Jugovih golmana. Koliko dobra mora bit šrauba da se zabije Toniju Popadiću koji se vratio iz Australije i sljedeće sezone je drugi golman Juga. Bit će tu i Toni Jarak, mladi junior koji je prošle sezone debitirao i na seniorskoj utakmici na golu Juga.

Osvojite putovanje na finale u Zadar gdje ćete se boriti za odlazak na Veliku nagradu Austrije u idućoj sezoni Formule 1. Tu su i brojne druge nagrade.

Vremenska prognoza za vikend je dobra, dođite i zabavite se na Dančama uz vaterpolo i RedBull.

 

 

Više o natjecanju i kako je bilo prošle godine pročitaj na www.redbull.hr/sidrun.