Šaljivi Đivo i sažeti Goran

Danas  je na redu predposljednji par glasača. Đivo, koji nije uspio iz prve zadovoljiti stroge kriterije koje je postavio stručni žiri. I Goran koji je vrlo sažeto obrazložio svoje glasove.

 

Đivo:

Zbog upozorenja da prethodno glasovanje nece biti prihvaćeno (ako je to stvarno tako) onda: Moj glas za naj-vaterpolista:
1) Nikša Drobac– on je odličan sportaš i uvijek motivira ekipu. Izuzetno ga je uzbudljivo gledat, a igranje s njime   sigurno je zadovoljstvo
2) Josip Pavić – Josip na terenu ima karizmu kao nijedan igrač kojeg sam ikad imao priliku gledat, a još ako obrani neki udarac mojoj sreći nema kraja.
3) Miho Bošković – zvijezda koja me najviše inspirira

p.s. ako je moguće vise bih volio da se uvaži moje prvotno glasovanje, jer nisam pročitao da vaterpolist mora biti i profesionalac.

 

Goran:

1. Vićan jer kad on dobro brani i Jug igra dobro. Najbolji golman na svijetu.
2. Bušlje jer drži cijelu obranu pod kontrolom. Najbolji bek.
3. Dobud jer kad Mile nije bilo za vidjet bi odigro za oba dvojicu. Zabija golove, isključenja i trenutacno je najjači sidrun.

4 komentara na “Šaljivi Đivo i sažeti Goran”

  1. Nes ti sto sam saljiv, nego je ziri bio zahtjevan. Moji prvotni glasovi su bilo 1) Andrija Martic, 2) Nikola Bilicic 3) Miho Boskovic – objasnjenja su ostala ista! :))

  2. Hvala na komplimentu, jebes golmana ako ne popusi gol sa centra, Pavic je kralj !

    1. ne bi baš usporedbu s pavićem shvatio ko komplimenat, pogotovo s ovakvim objašnjenjem. ko što ni ja nisam s čvrgom. ali to je opće poznati đivov neshvaćeni humor

  3. Definicija humora kaže da je produkt humora smijeh. A na ovo mislim da se nitko nije nasmijao