Suvereno kroz kvalifikacije

 

Turčin je po prvi put u povijesti prošetao bez poraza kroz kvalifikacije. Tri  utakmice, koje samo naizgled, neupućenima izgledaju dramatično,  bile su zagrijavanje za ono što slijedi. Danas je pobijeđena Pasjača, nakon četveraca, rutinski.

Posljednji poziv za ukrcaj na vaterpolo avanturu

 

Dubrovačka plaža Danče u nedjelju 3. kolovoza u 14 sati započinje drugu sezonu amaterskog vaterpolo turnira Red Bull Sidrun. Prijave su otvorene do petka 1. kolovoza do 14 sati, prijaviti se mogu svi vaterpolo amateri, a što to znači pročitajte u pravilima koja se nalaze na www.redbull.hr/sidrun.

 

Natjecanje će obići obalu Lijepe naše, a nakon što pronađe najbolju ekipu, poslat će ih na Veliku nagradu Austrije u idućoj sezoni Formule 1.

 

Prijave za nogometni turnir

Svi zainteresirani za sudjelovanje u Memorijalnom turniru dančarskog nogometa “Marko Baldun” se mogu prijaviti na Facebook stranici, na mail dancehr.sadrzaj@gmail.com ili Matku Peroviću osobno. Prijave su do 3.8. kada će se u popodnevnim satima obaviti ždrijeb. Uz popis 3-6 igrača u prijave je potrebno i navesti kontakt osobu i broj telefona.

 

15. SP VETERANA MONTREAL: Kaos na -15

Ne, nije naglo pala temperatura u Montreu i prouzročila opći kaos. Kaos su ipak napravili Dubrovački veterani koji su danas slavili sa čak 23:8 protiv protivnika koji je po stilu igre klasična američka ekipa, ali slabije fizički spremni od jučerašnjeg protivnika. Stoga je utakmica bila puno lakšeg inteziteta.

EP 2014 BUDIMPEŠTA: Srbija obranila naslov

Mađarska – Srbija 7:12 (1:3) (1:4) (4:2) (1:3)

 

Bazen: Alfred Hajos ; Gledatelja: 8000; Suci: Margeta (Slo), Alexandrescu (Rum);

Igrač više: Mađarska 16/5, Srbija 12/9

 

Mađarska: Nagy, Gor Nagy, Madaras, Erdelyi 1, Vamos 3, Hosnyanszky, Ad. Decker, Szivos 1, Da. Varga 1, De. Varga 1, Toth, Harai, At. Decker

Trener: Benedek

 

Srbija: G. Pijetlović, Mandić 2, Gocić 3, Ranđelović, Ćuk 1, D. Pijetlović 1, Nikić, Aleksić 1, Rađen 1, Filipović 2, Prlainović 1, S. Mitrović, B. Mitrović

 

Trener: Savić

Red Bull Sidrun vraća se na hrvatsku obalu

 

Red Bull Sidrun amatersko je vaterpolo natjecanje 3 na 3 u kojem igrači kao u popularnoj Viktoriji igraju jedni protiv drugih na jedan gol uz pomoć neovisnog golmana, koji je za razliku od svih igrača jedini profesionalac. Pobjednička je ona ekipa koja prva ostvari 11 pogodaka ili koja je nakon 10 minuta igre u vodstvu. Prošlogodišnji pobjednik je ekipa Betula iz Dubrovnika, koju su činili Goran Milić, Niko Šalja, Đuro Musladin i Marko Iveković, a hoće li ove godine obraniti naslov vidjet ćemo na prvoj postaji natjecanja 3. kolovoza u Dubrovniku.