KREĆE NOVA REGIONALNA LIGA: Prilika za medijski iskorak

Print

 

Nakon 6 sezona Jadranska liga u vaterpolu širi se na Srbiju. Početkom rujna u Zagrebu je održan ždrijeb u kojem je bilo 16 momčadi koje su podijeljene u dvije skupine. Mnogo je problema na startu lige koja bi trebala krenuti 4. listopada utakmicama prvog kola. Ali i velika prilika da vaterpolo napravi iskorak, posebice medijski.

1. kvalifikacijski krug Lige prvaka

Nakon prijateljskih turnira krenule su i prve službene utakmice u novoj sezoni; prvi krug kvalifikacija za Ligu prvaka – krug za koji nitko ne zna zašto i postoji s obzirom da po 5 od 6 momčadi iz dvije grupe prolazi u drugi krug.

Kreće nova sezona

Foto: Marjan Radović - finale RedBull Sidruna 2014

Uskoro kreće nova vaterpolska sezona, a dance.hr nakon kratkog predaha hvata zalet sa sedmu sezonu u kojoj ćemo pratiti dubrovački, hrvatski, regionalni, europski vaterpolo, a tamo krajem srpnja, 27-og započinje i svjetsko prvenstvo u Kazanu u Rusiji. Ostali smo dužni i nekoliko tekstova vezano za protekla, ljetna događanja.

Povratak asova!

 

 

Gotovo je nevjerojatno kolika je Hrvatska sportska velesila. Često smo razočarani s neuspjesima nogometaša, košarkaša, rukometaša, vaterpolista itd., ali zapravo nismo svjesni koliko su i ti „neuspjesi“ zapravo veliki rezultati. Očekivali smo ovo ljeto puno od nogometaša, košarkaša pa i više od vaterpolista, a kad se činilo da su potonule sve lađe naših očekivanja, dogodila se ljepotica za kraj ljeta kakvu je malo tko očekivao.