Prvenstvo – 1.kolo

Uvod

Krenulo je novo prvenstvo Hrvatske u futsalu. Kao i lani u najjačem klupskom natjecanju imamo dvanaest ekipa koje će igrati dvokružno svatko sa svakim. Nakon toga igrat će se play-off za prvaka u koji će ići četiri najbolja kluba, za razliku od lani kad je šest ekipa imalo priliku borit se za prvaka Hrvatske.

Vaterpolo hakl obišao Jadran i završava u Dubrovniku

 

Treću godinu zaredom malo drukčiji vaterpolo koncept pod nazivom Red Bull Sidrun stiže u Dubrovnik. Nakon što su prve dvije godine Dubrovčani dominirali ovim turnirom, koji u mjesec dana obiđe nekoliko destinacija na Jadranu, a zatim pobjednike okupi u velikom finalu, u 2015. Dubrovčani ponovno imaju priliku pokazati zašto Dubrovnik nazivaju kolijevkom vaterpola.

Predstavljamo – Josip Vrlić

Riječki dečko koji svoje najbolje vaterpolo godine provodi daleko i od Hrvatske i od Primorja jedno je od najspominjanijih imena ovog ljeta. Mnogi su ga željeli vidjeti u svojim klubovima, kao što su i mnogi proklinjali njegovo ne igranje za Hrvatsku reprezentaciju. Riječ je naravno o Josipu Vrliću, reprezentativcu Brazila i novopečenom  centru Juga, najvećeg rivala svog matičnog kluba.

 

Nakon napornog reprezentativnog ljeta, a prije odlaska u Dubrovnik na pripreme sa novim klubom uspjeli smo ga na kratko ‘uhvatiti’ i zamoliti za intervju. Posljedica svega je podugački tekst u nastavku, u kojem pročitajte detaljnije o Brazilu, Španjolskoj, Hrvatskoj; o Primorju i Jugu; o suigračima i ostalim crticama iz Josipova života.