Vaterpolo hakl obišao Jadran i završava u Dubrovniku

 

Treću godinu zaredom malo drukčiji vaterpolo koncept pod nazivom Red Bull Sidrun stiže u Dubrovnik. Nakon što su prve dvije godine Dubrovčani dominirali ovim turnirom, koji u mjesec dana obiđe nekoliko destinacija na Jadranu, a zatim pobjednike okupi u velikom finalu, u 2015. Dubrovčani ponovno imaju priliku pokazati zašto Dubrovnik nazivaju kolijevkom vaterpola.

 

Red Bull Sidrun do sada je obišao Volosko, Biograd i Šibenik, a dubrovačke kvalifikacije održat će se u petak 11. rujna u 16:00 na Dančama. Prijave su još uvijek moguće putem stranice www.redbull.hr/sidrun, sudjelovati mogu samo igrači amateri, a igra se tri-na-tri na jedan gol, koji čuva neovisni golman profesionalac.

Pobjednici kvalifikacijskog turnira na Dančama u subotu će, 12. rujna, od 15:00 sati u staroj gradskoj luci (Portu) zaigrati s pobjednicima drugih gradova i internacionalnim ekipama iz Grčke, Crne Gore, Mađarske i Italije. Oni će se 10-minutnim haklovima, koliko traju utakmice u ovom vaterpolo konceptu, boriti za naslov prvaka Red Bull Sidruna 2015., a pobjednici za nagradu dobivaju odlazak na Red Bull Air Race utrku.

 

Vrhunski snimatelji prate momčadi:

 

O kvaliteti fotografa najbolje govori podatak da poslije svakog pojedinog turnira 90% gledatelja i igrača mijenja profilne fotografije na Facebooku (ovih preostalih 10% nema profil na Facebooku) 😉