Novi Beograd bolji od Olympiacosa

Novi Beograd je lakše od očekivano svladao Olympiacos zahvaljujući Joau Pedru koji je skupio čak 16 obrana od čega 9 s igračem manje. Olympiacos nje mogao tražiti više u utakmici u kojoj je imao realizaciju igrač više 3/17.

Barcolenata preko Juga u polufinalu

Barceloneta je pobijedila Juga 11:9 i plasirala se u polufinale Lige prvaka. Jug je maksimalno umrtvio igru i odigrao egal utakmicu kroz gotovo čitavo vrijeme. Dovoljno su bila dva lucidna poteza Perrone i njegova klasična uplivavanja s kojima je prelomio utakmicu u trećoj četvrtini. Pavillard s desnog krila i Biel Lara iskoristili su prostor koji im je ostao nakon što su igrači Juga posvetili više pažnje Perroneu i Munarrizu.

Final8 Lige prvaka

Detalj s lanjske utakmice Juga i Barcelonete u razigravanju 5-8 mjesta


Final8 Lige prvaka kao i lani igra se na Novom Beogradu uz dvije bitne promjene; ove godine igrat će se na otvorenom bazenu i s danom odmora prije finalnog dana. Tako da se kreće već danas u srijedu od 15.30. Završni turnir otvaraju Jug i Barceloneta.

Jug izborio final8

CN Marseille – Jug Adriatic Osiguranje 15:11 (3:4) (4:2) (3:2) (5:3)

Suci: Koryzna (POL), Kolombo (ITA)

Igrač više: Marseille 5/12, Jug 7/15

Peterci: Marseille 2/2, Jug 1/1

Marseille: Lazović, Čučković 2, Crousillat 3 (1/1), Spaić, Prlainović 1, T.Vernoux 1, Vanpepperstraete, Bouet 1, M.Vernoux 1, Bodegas, Vukičević 4, Daube 2 (1/1), Hovhannysian. Trener: Šćepanović

Jug: Popadić, Mozara, Fatović 4, Joković, Vukojević 1, Biljaka 1, Lazić 1, Kržić, Kakaris 1, Grgurević, Žuvela 3 (1/1), Jurišić. Trener: Kobešćak