Zatvorene online prijave

 

 

U subotu 5. kolovoza 2017. na kupalištu Danče plivat će se 9. Memorijalni plivački maraton “Đuro Kolić” od kupališta Danče do kupališta ispod Hotela Bellevue i nazad u dužini od 1750 m. U kategoriji rekreativaca plivat će se jedan krug po uvali Danče te dječja utrka.

 

 

Online prijave su zatvorene, a preostali zainteresirani mogu se prijaviti na Dančama na dan maratona od 9:00 sati. Početak maratona je u 10:00 sati. Mole se svi koji se zateknu sa plovilima na području rute maratona da se ne približavaju plivačima i da poštuju upute s plovila u osiguranju maratona.

 

Za sve sudionike osigurana je okrjepa, a za najbolje medalje i nagrade. Dječja utrka je na rasporedu iza maratona, ne prije 10.45 i za sve sudionike ove utrke osigurali smo diplome.

 

Pozivamo sve Dančare, stanovnike Grada i okolice (neki su se i turisti već prijavili) da svojim dolaskom i plivanjem uveličaju ovaj događaj. Očekuje se isto ili slično vrijeme kao i danas kada je u 9.00 temp zraka (u hladu) bila 29.1 °C, pa do 12.00 kada je narasla na 31.6 °C.

 

Ruta maratona:

 

 

Ruta rekreativne utrke: