Mislav pobjednik prvenstva Mliječne staze u hororu!!??

Horror je najpopularnija dančarska kartaška igra: sa 52 natjecatelja i čak deset stolova. Među toliko ljudi nema mjesta za kvalitetu pa su senatori kartaških igara Pasko, Daba, Miro, Car i Luko odstupili pred masom. Ispravno bi bilo izabrati forum koji bi elegantno proglasio pobjednika a ne prepustiti stvari slučaju i kartama. Nažalost organizator nije osigurao 52 pehara za prvo mjesto.

 

Prvi stol je igrao već u petak kako bi se dozvolilo doktoru da spašava ljudske duše tokom subote. Mogao ih je spašavati i u nedjelju jer su u finale prošli Mark i Ivo Margaretić. U subotu je sve išlo po PS-u osim jednog stola gdje se igralo spoorooo i valjda još nisu gotovi. Roko Čerjan i Nedo Ogresta su toliko razvlačili da im je polufinale pomaknuto u nedjelju. Srećom po ostale toliko su se iscrpili da se u nedjelju nisu ni pojavili.

 

Polufinala:

1. Cvjetko Kalauz

2. Leo Bogdanović

Mato Tikvica

Marko Plesnić

Rino Lujak

Bruno Radić

 

1. Maro Knežević

2. Mislav Perović

Karlo Tomaš

Ivo Margaretić

Đivo Milić

Maro Dabelić

 

1. Jug Bašica

2. Vlaho Račić

Đovani Dičeli

Mark Rilović

 

Finale su riješili međusobno po dva najbolja iz polufinala. Pobjednik je Mislav Perović, kum lanjskog pobjednika tako da je titula ostala u familiji, dok je drugo mjesto osvojio preklanjski pobjednik Bašica.

 

Početak turnira u Hororu:

 

Fotogalerija polufinale Horora:

 

Fotogalerija finale Horora: