Prijave za 5. memorijalni turnir u dančarskom nogometu „Marko Baldun“

GCW - pobjednici iz 2012.

 

Poštovani puče dančarski i prijatelji Danača, objavljujemo poziv za prijavu za nogometni turnir na Dančama, u već poznatom terminu kao i notornim pravilima. Kao i protekle 4 godine u sklopu Dančarskog ljeta igramo i nogomet na male barice, memorijalni turnir „Marko Bladun“.

 

Prijaviti se možete putem Facebooka (poruka na profil udruge – Vu Dance), na mail igre@dance.hr ili na Dančama Matku Peroviću u popodnevnom ili Andriji Martiću u prijepodnevnom (11:30-12:30) terminu. Svaka prijava treba sadržavati popis igrača (3-6), uz kontakt broj mobitela duhovnog vođe ekipe.

 

Propozicije ostaju iste: igra se 3 na 3, 30 minuta maksimalno odnosno do 6 golova ako se prije da (na tri se mijenjaju strane, a ekipa koja je na višem stupnju dančometra ima pravo izabrati stranu), osim finalne koja se igra sat vremena. Ako nakon 30 minuta bude neriješeno igra se na zlatni gol.

Mesarima se preporučuje ostaviti doma kuke i satare jer ovo je turnir s dva-tri faula sveukupno gdje je naglasak na dobroj zezanciji i poštenoj igri. Prijave traju do subote 27. srpnja do 19:00 kada je ždrijeb. 5 je dana za prijavu zato požurite.