Turčin kao i Hrvatska krenuo pobjedom!

Turčin je jučer na Bellevueu savladao Pip rezultatom 15:4 i izveo svjetsku premijeru Turskog kola:

 

Veliki Vlahov povratak u redove voljenog kluba obilježila je pobjeda kontra Plaže ispod Petke 15:4. Uz ponešto izmijenjen sastav, i sa novim ulaganjem u budućnost, Turčin je krenuo u još jednu sezonu.

Na startu spomenimo početnu postavu: Stijepo na dva, Pepe na beka, kapetan Bile na golu, desno b/a i Bena, a lijevo Ogs i Vlaho. Na klupi su svoje mjesto našli Mark, Bena, Misla, Fran zvani Paškva i Marin zvani purger. Sin nekadašnjeg igrača Fjake i Špilje iz 96, skupa sa Brenom članom Danača iz slavnih 80-tih. Konačno je došlo do velike pomirbe između dančarskih generacija :smile:.

Božo je na Malti, Pavle nije odgovorio na poruku, a Žeks je rekao da poslije objeda mora malo odspavati. Iako je bila nedjelja i ručak je ranije, ipak se nije navrijeme probudio, do utakmice u 16:40. Mate, Đivo, Maro, Marole i ako sam koga još zaboravio čuvaju snagu za glavni turnir. Josh je na pečalbi u Istri.

 

Tursko kolo postaje turski zid:

 

Utakmica nije ponudila previše od igre. Spomenimo da je Ogs bio pucački raspoložen sa 5 komada. Pokušali smo uigrati neke nove kombinacije, a najviše od svega pažnju je privukla svjetska premijera turskog kola u izvedbi IAVK Turčina. Kao što vidite na snimkama morat će se poraditi na još par detalja, a to se sprema već za utakmicu kontra Velike rive i još većeg Erazma – inače obećao nam je izvještaj s utakmice, ali valjda skriva adute pred veliki derbi koji odlučuje o ulasku u glavni turnir. Igramo u nedjelju u 17:55 na Dančama. Sudi Zambata koji se u ovoj utakmici maskirao i kao trener u zapisnik ušao pod imenom Veliki Ze.

 

Kvalifikacije Divlje lige postaju sve profesionalnije i profesionalnije tako da je razmak između dvije utakmice Turčina 7 dana. Stoga ovaj tjedan, kako bi spremni dočekali Doljane, imamo mini ciklus plivačkih priprema. Pozivam sve Turke da se priključe od danas (utorak) u 11:30 na plivačke treninge na Dančama. Poslije podne su taktičko šuterske varijante.

 

 

Plaža ispod Petke – IAVK Turčin Danče 4:15 (0:6, 1:4, 1:2, 2:3)

Bellevue/sudac: Mario Buconić.

PiP: Lukša Vukojević, Ante Vlahinić 1, Nino Baće, Nikša Kulaš 1, Ivan Radaković, Dubravko Šegović, Maro Bonić 1, Maro Kulaš, Maro Mašković 1, Željko Kulaš.

Turčin Danče: Bile, Stijepo 1, Bena 3, b/a 3, Mark, Vlaho, Brena, Pepe 2, Ogs 5, Paškva, Marin 1, Misla.

 

 

Jedan komentar na “Turčin kao i Hrvatska krenuo pobjedom!”

  1. stigao i izvješaj s turčinove premijenrne utakmice u sezoni 2013.