Prijave za kartaške turnire

 

Poštovani Dančari,

     Kako je unatoč trudu i dobroj volji organizatora, još jednom se pokazalo nemogućim pronaći termin za kartaške igre na Dančarskom ljetu koji bi svima bio po volji, određeno je slijedeće:

8.9. i 10. srpnja se igra Bridge –  zainteresirani se upućuju javiti Franu Jančiću ili zapisati na papir na Betuli. Naslov brani Cvjetko Kalauz.
15.16. i 17. srpnja se igra Skopun. Naslov brane Leto i Ivuša.
22.23. i 24. srpnja se igra Kotić. Naslov brani Pasko Nadramija.
29. 30. i 31. srpnja se igra Horor (kad ostanu zadnja tri za finalnim stolom prvak je onaj koji ima najmanje poena!). Naslov brani Buco Pende.

    Kontakt osobe su: Mark Rilović, Frano Jančić, Ado Ćimić, papir na Betuli i jasno za sve nedoumice koje imate možete poslati upit i na mail igre@dance.hr.
     Prijave traju do dan prije svake igre.
    Prva kola svih igara se igraju u petak s početkom u 1630 (tko u tom trenutku nije za svojim stolom na svom predviđenom mjestu smatra se kako je odustao), a novina ove godine je kako se za svaku igru uplaćuje po 20 kuna kotizacije od čega se stvara nagradni fond, koji uz uobičajene nagrade ove godine i uključuje piće po svakom kolu za sudionike.
     Preporuka organizatora je da to bude gemišt, a i voda sa tuša je krasna, a Ado donira u čašu led (bolje u čašu nego u glavu).

   Upućuju se prošlogodišnji prvaci dolaziti u trofejnim majicama kojima će gušterima pokazivat tko je za stolom i utjerivat strah u kosti.

Sretno