Prvak je G.C.W.

SAMSUNG

 

 

Završen je četvrti turnir na male barice “Marko Baldun”. Četvrti otkad traje u kontinuitetu po manje-više istim pravilima. Pobjednik je G.C.W. U finalu su za po ure uvjerljivo pobijedili Milfere s 6:1 te nije trebalo čekati sat vremena predviđenih za odigravanje finala. Desetak minuta je utakmica bila ravnopravna, možda s malom dominacijom gostiju s Belvedera, ali onda kreće odljepljivanje i jako brzi kraj.

Najboljeg strijelca turnira Ridu (19 golova ) je zabolio komentar na dance.hr kako ne dodava ni pod razno pa je odlučio razigrati ekipu, rezultat: Perić 4 gola, 3 asistencije Ride. Ali kako je shvatio da bi morao nešto dati u finalu da bude i MVP turnira, s preostala dva je ponio i tu titulu.

 

 

Nije prvi put kako isti igrač je najstrijelac i najigrač (Oskar 2009.), ali prvi put je netko toliko dominantno na turniru igrao od prve do zadnje utakmice, trpao i razigravao, bio opća opasnost po protivnike pri svakom kontaktu s loptom, a što govori i najveći broj postignutih golova (19, dosad je držao rekord Oskar s 15).

 

Također je prvi put kako turnir osvaja gostujuća ekipa.

 

G.C.W. : Milferi=6:1

1:0 ‘9 Perić
1:1 ’10 Pena
2:1 ’12 Perić
3:1 ’16 Perić
4:1 ’23 Perić
5:1 ’24 Rida
6:1 ’30 Rida

Sastav pobjednika: Dario Burmas (Rida), Hrvoje Cvjetković (Hrca), Maroje Brbora (Brbi), Ivan Perić (Peraga), Juraj Luetić (Jure) i Dobroslavić (Dobri).

Za treće mjesto, unatoč najavi o neigranju, je odigrana skraćena utakmica između Barutane i Družine, 5-6 minuta laganog rekreacijskog nogometa, s novitatom: kroksicama (Mark) jer stanje noga jedino njih može podnijeti, na gol poluvrijeme, a pobijedila je Barutana s 2:1.

I za kraj par podataka o turniru:

Trajao je od 28.7. do 11.8.2012., 15 dana, nikad kraće što je možda i uzrok ovoliko rana i žuljeva koji su sigurno utjecali na ishod mnogih završnih utakmica.

Idealno bi bilo produžiti turnir na još jedan tjedan kako bi rane i žuljevi imali mogućnost da se povuču, kad je turnir već ovako fleksibilan i izlazi u susret obvezama igrača.

Odigrane su 33 utakmice, točnije 31, 2 su predane bez borbe (Ispod ananasa i B.J. se nisu pojavili, prvi bez isprike), a 5 su odlučene zlatnim golom. Prijavljeno je bilo 20 ekipa, 120 igrača.

Po prvi put je viđeno i šakačko objašnjavanje koje unatoč turbulencijama nije omelo turnir i nadam se već zaboravljeno, ali rezultat je bio po prvi put isključivanje dva igrača iz daljnjeg natjecanja.

Još jedanput čestitamo pobjednicima.

Jedan komentar na “Prvak je G.C.W.”