K…. mali raz….. Turčin

Druga utakmica Turčina i prvi ovogodišnji poraz u kvalifikacijama Divlje Lige. Igralo se protiv favoriziranog Kamena Malog, ekipe koja je sastavljena od Cavtaćana koji su svi redom igrali vaterpolo u raznim kategorijama.

Na Šuliću se skupilo se čak 16 igrača Turčina (Benić i Cici su došli zadnji pa su ostali bez kapica) a tu je bio i bivši (valjda) kapetan Miho koji i dalje ne želi igrati. Što se tiče Kamena Malog, oni su imali samo jednu zamjenu, ali to im je danas bilo više nego dosta.

Turčin je prvo poluvrijeme odigrao dobro (1:3) dobro su stajali na terenu, obrana je bila dobra, napad solidan. Jedan gol su primili iz zasluženog četverca kada je Turčin nespretno izveo zamjenu igrača. Još jedan gol su primili sa vanjskih pozicija kada je netko skrenuo šut i prevario Bileta na golu. Gol su postigli sa igračem više kada je Pavle asistirao Božu na stativi.
U nastavku raspad sistema, Turčin je imao veliki broj krivo dodanih lopti koje su rezultirale golovima Kamena Malog iz kontranapada. Bio je tu i nebuloznih šuteva (jedan sa centra) zbunjenosti u obrani… Malo su popustili i živci, pa je bilo tu prigovora, svađa, jedno prijevremeno skidanje kapice…
Uputit ćemo i dvije kritike. Prvu osobi A koji je grubo opsovao suca u prvom poluvremenu i samo njegovom dobrom voljom nije dobio isključenje sa pravom zamjene. Druga kritika ide osobi B(A) koja se cijelu utakmicu bunila i također je mogla dobiti isključenje sa pravom zamjene. Na kraju je završio na brodu jer ga je tamo na raspravu pozvao sudac?!? kojem organizatori izgleda trebaju objasniti što jest, a što nije posao suca.

Na kraju je završilo 12:3 (0:1, 1:2, 1:4, 1:5) golove su još dali Škurla i Andrija. Očekivani poraz Turčina koji bi u nastavku kvalifikacija trebao izboriti plasman u glavni turnir. U Kamenu najbolji su bili Šutalo (4), Drobac (3) i Grbešić (2).

 

 

10 komentara na “K…. mali raz….. Turčin”

  1. b/a je napravio popis, Benić je došao kada je Turčin imao pozdrav, tada je popis bio odnešen Vlašiću a kapice su bile podijeljene. Vlašić je imao još jednu kapicu ali nije dao da igra 15. igrač. Cici je došao nakon početka utakmice

 1. Stuart Pearce je mala beba.

  http://dubrovacki.hr/datastore/imagestore/original/13110280434_dan_kvalifikacija_Suljic_18072011_by_ND_17.jpg

 2. spomenuo bi jos neke detalje vezane za utakmicu.

  za pocetak, bozone je doso igrat namazan kremom sto je dovelo do prvog prekida. tu se vlasic sa razglasa oglasio da bozo izadje vanka jer se protivnici bune. tada sam trazio da valjda sudac mora provjerit je li bozo namazan, a ne da protivnik (koji je bio korektan) o tome odlucuje.

  kasnije kroz utakmicu sam se 2-3 puta bunio na leonijeve odluke, nakon čega sam podsmjehom odgovaro na iduće. kasnije mi je sam, i u tekstu spomenutom razgovoru, reko da što sam očekivao kako će sudit s obzirom da u pilama ni ja ni mi (valjda dančari) nismo omiljeni zbog izvjestaja s prošlogodišnje finalne utakmice penatur – solitudo.
  pito sam i vlasica je li u redu da to sudac govori igracu jedne od ekipa, reko je da nije 😉

  inače sudac nije odlučio utakmicu, ali bi razlika bila bar za tri gola manja. uostalom, vjerojatno je presedan da se u drugom kolu kvalifikacija za krivo napravljenu izmjenu dosuđuje četverac što je bio jedini gol prve četvrtine. ali reko je leoni da smo i dobro prošli jer je trebo dositi joshu i sa pravom zamjene.

  p.s. čestitke vlahu na ulasku u glavni turnir.

 3. e, i leoni me jest zvo da mi “objasni” neke stvari, između ostalog i ovo da me ne voli zbog izvjestaja i ko sam ja da to pisem, ali sam na brod poso da popricam s vlasicem oko udruge.

 4. hahahha, sve bolje i bolje 😀
  vrlo emotivno, je li baš rekao da te “ne voli” ili je upotrijebio neku šarmantniju konstrukciju?