Novi rekord Turčina!

SAMSUNG

 

Prošle godine Turčin je počeo zabijati više od gola po utakmici glavnom turniru. Tako je u prvom kolu protiv Cope dao 3, u drugom protiv PenaRele 4, a u trećem protiv Puntižele 5 golova. Ove sezone niz se nastavlja, čak je broj 6 preskočen i odma se krenulo sa rekordnih 7 golova i to ni manje ni više nego ekipi koja posljednje 3 godine dominira Divljom ligom, a i ove godine se svi svrstavaju na sam vrh liste favorita, dakle protiv Solituda.

Ako se i dalje nastavi uzlaznom putanjom uskoro bi mogao pasti prvi povjesni bod. Vrlo često se do sada pisalo o obrani Turčina, te granitna, te ovakva, te onakva, te opet samo 3 primljena gola, itd… pa da ne dosađujemo ovaj put nećemo o obrani.

 

Sastav je bio okrnjen, Josh je jedrio u Cavtatu, Božone partijo na Sarajevo film meetingu, Marole je tek stigo iz Zagreba i zaboravio gdje je Šulić, a i Škurla se ozlijedio i nije mogao igrati drugi dio utakmice. Do tada je zabio 2 gola, a ne kako krivo piše u služenom zapisniku (ili je novinarka dubrovačkog krivo prepisala, ali tipujemo na prvu opciju).
Izdvojili bi Brenu kao vjerojatno najstarijeg igrača ikad koji je postigao gol u Divljoj ligi.

Sudio je Mage, zapisničar je bio Portolan, a atomski sat Smokvina.
Turčin Danče: Bile, Pavle 1, Žeks, b/a  1, Mark 1, Škurla 2(1), Benito 1, Đivo, Maro, Ogs, Brena 1. Trener: Zambata. Taktičar: rg.

Golove igrača Solituda nećemo navoditi jer sumnjamo da je i kod njihovih brojeva zapisničar često griješio jer je na razglas znao reći da je Jerko Šandić isključen kad bi ga Jere zavalio, ili da je Đivo zabio kad bi Solitudo (valjda isto osmica) davao golove.

4 komentara na “Novi rekord Turčina!”

  1. Znaci neki pripadnici prekogranicnih naroda biraju utakmice

  2. Sve pohvale benicu na izvedbi, dribling za pamcenje i jos da je uso sut a la zex gdje bi mu bio kraj

  3. škurla je ozlijeđen, da nije u glavu;-)? Ipak, najdojam đivov okret i možebitni gol!