Špilja ´94 Danče u finalu Divlje lige 2011!!!

Špilja ´94 Danče je rezultatom 4:3 (1:3 na poluvremenu) pobijedila Solitudo i plasirala se u finale ovogodišnje Divlje lige. Utakmica je bila krajnje uzbudljiva i bučna, a sudac Periš je posvetio dobar dio utakmice pojašnjavajući svoje zamisli – a jedna od tih zamisli je bila i udaljavanje trenera Špilja. Ipak, veliko Špiljarsko srce izguralo je utakmicu do preokreta i na kraju pobjede. Čestitke svim igračima! U finalu Špilja `94 Danče će se susreti sa Kamenom Mali koji je u prethodnom polufinalu pobjedio Penatru. Utakmicu Špilje je svojom prisutnošću uveličao i Ado! Širi izvještaš očekujemo uskoro.

 

Pozivamo sve Dančare i prijatelje Danača na finale u nedjelju u Porat u 17:15! Ako se povijest ponovi, ovo će opet biti Špiljarska godina, naime, Špilja je 2001. osvojila 3. mjesto, a 2002. 1 mjesto; 2010. Špilja je osvojila 3 mjesto, a 2011 …. (Ajmo svi za Špilju!)

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=UjyO6B9AUV8

 

13 komentara na “Špilja ´94 Danče u finalu Divlje lige 2011!!!”

 1. čestitike.
  nego, na slici
  http://www.dance.hr/images/stories/fotogalerije/divlja_liga/20110812-spilja-solitudo-polufinael-4-3-dll/120820111535.jpg čak 4 osebujna lika, u istome kadru! fantastično!

  1. Ja bih rekao čak 5!
   Puni izvještaj će dati odgovor na puno pitanja; kao npr. tko je unakazio lijepo bracovo lice? Jesu li b/a & Zamby veći trenerski par od trenera Solituda? Zašto b/a ne voli limeni otpad? Ako je Turčin dao 7 golova Solitudu, a Špilja samo 4 je li i Špilja i dalje prva momčad Danača? Je li Ogs bolji trener od b/a?

 2. Bravo Spiljari. Dobro ste odigrali i zasluzeno u finalu.

  Fenomenalna mi je bila prva utakmica izmedju Penatura i KAmena. Dosad najbolj utakmica odkad pratim Divlju.

  Bit ce pravo finale u Nedjelju!

  Ovaj celavi duno na drugoj slici je snimio obadvije utakmice u HD-u pa za jedno 7-8 dana dobijete kad sprzim.

 3. Bravo Spilja, ako odigrate kako treba dobijate 3 razlike finale. Kamen Mali je dogodine prvak 😉

 4. Bravo, Pećinari, obje utakmice odlične i vrlo uzbudljive do kraja…

 5. cestitam dancarima, ako vec mi nismo uspjeli do finala, drago mi je da ste vi 🙂