3 boda za budućnost s Perroneom

Turčin je upisao prva 3 boda ove sezone, još jednom je bio bolji od Komarde, ovaj put 12:4. Buduće suigrače pratio je i Felipe Perrone.

 

 

Drugo kolo grupe B donijelo je utakmicu Turčina i Komarde na atraktivnom terenu ispred Coola u Cavtatu. Bilo je nešto problema u samoj pripremi jer je Erazmo došao u Cavtat dan prerano i dok se vratio u Dole više nije bilo vremena za još jedan dolazak na drugi kraj Županije. Najviše vremena je izgubio na župskim semaforima. Vlaho se još nije uspio javiti, a vidimo da prati grupu na messengeru. Sutra, kad igramo na domaćem terenu, na Dančama, Vlaho se navodno sprema u Konavle?!

 

Odigrali smo koncentrirano i po dogovoru, s ravnomjerno raspoređenom minutažom. Roko je već počeo usvajati Tučinov koncept igre i strah nas je pomisliti kakav će igrač biti za jedno 6 godina kad više ne bude tinejdžer. Bio je u Cavtatu i Perrone koji je otvoreno priznao da je došao samo zbog Turčina i jedna utakmica koje je gledao bila je naša. Također, za 6 godina, kad stekne pravo nastupa… nećemo sad odmah sve otkrivati.

 

Po 3 gola zabili su Karlo i Tomi i predvode listu strijelaca Turčina ove sezone. Zambata i Bani su obećali da će ih do kraja natjecanja sustić. Ovaj put Princ Danača šut 0/4, ali pohvalno je da je bio maksimalno koncentriran na događanja u terenu. Niti jedno od brojnih dovikivanja sa strane nije čuo iako su neki dolazili čak i od Vjeka Kobešćaka.

Bena junior je imao cijeli niz pokušaja, nije se baš iskazao u segmentu pregleda igre i to je nešto na čemu ćemo raditi idućih sezona. Bruno već zna što on mora raditi iduće godine, već od 22.5. Ovaj put nije došao na utakmicu. Možda ga je bilo strah jer je zadnji put, prije dvije godine, kad je igrao protiv Komarde zabio gol i morao platiti piće cijeloj taraci kartaša. Marin i Bašo junior iako mladi su već formirani igrači koji već sada dopridonose u svim segmentima igre. Bašo je zabio 2 gola.

 

Komarda je pružila bolji otpor nego prije dvije godine iako je tada bilo manje razlike, 8:5. Ali tada je od početka utakmica bila u dosta laganijem tempu, a i sada su oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Štete, kao i vrlo bitnog Režića.

 

IAVK Turčin Danče – Komarda               12:4 (5:1, 1:1, 4:1, 2:1)

CAVTAT Sudac: Vlaho Ljubić

Turčin: Zambata, Roko, Benić senior 1, b/a 1, Bašo junior 2, Karlo 3, Kićo 1, Tomi 3, Marin Purger, Pepe, Bani 1, Bena junior, Brena. Trener: rg

Komarda: Ante Radulović, Zlatan Avdić, Marin Rudinica, Kruno Kuzmanić, Božo Katić, Marko Jankulevski 2, Vlaho Nivić, Antonio Žuvela, Marin Monković 1, Nikola Ficović, Juraj Banić 1, Ivan Ivičević.