Finale će biti Srbija – Hrvatska

https://www.instagram.com/fradifu/

I u trećem kolu Andrei Iosep i njegove ekipa Poker Faces nastavili su s žetvom bodova. Imaju ukupno 89,66 bodova, gotovo pa ravno 30 u prosjeku po kolu. Odmah iza njega je Uroš stevanović i njegovi RocknRolla sa 70,86. Top 3 zatvara Hrvoje Koljanin i njegovi Rumors sa 70,16. Još se jedino Marko Šapit i Lelemuts Utd sa 69,70 za sada mogu nadati prvome mjestu.

Nevjerojatno konzistentno, svako kolo skoro jednakih 30 bodova Iosep ide po drugi uzastopni naslov u fantasy expertu.. u prvom kolu iznoče Munarriz i Bowen, u drugom Wolf i D. Pijetlović i sada u trećem Aguirre, Fatović i Genidounis. Pogledajte koliko je tu odličnih igrača na jednom mjestu, stoga i ne čudi čak 18,80 bodova prednosti. Skoro pa da može jedno kolo odmarati čitavu ekipu.

Ipak za vrat mu je sad stigao Uroš Stevanović koji svako kolo ima po dva boda više nego u prethodnom. Sada je već na 25,81 po kolu i ako tako nastavi pristiskati može se dogodi da Poker Faces pokleknu. Stigao je nakon trećeg kola na svoje standardno fantasy mjesto, drugo.

Od sudbine se ne može pobeći, večiti drugi J  Da Vjeko nije pustio finale Jadranske lige moglo bi se reci i da je kletva.

Imaš poprilično dobar učinak, ali Iosep drži nevjerojatnih 30 bodova po kolu. Godina trenerske pauze mu je godila, pripremao se za ovaj fantasy duže od ostalih?

Po komentarima se vidi da je pripremio ozbiljno draft, ne ide džabe u Las Vegas na pripreme svake godine, ali nada umire poslednja nadam se da ću ga stići na pola boda kao prošli fantazi.

 Di Fulvio ti nosi ekipu što je i logično od prvog pika, očekuješ i da Nagy probrani, a i treći pik Vlachopoulos je odlično krenuo, ali ove laganije utakmice mu nisu toliko napete.

Nisam zadovoljan sigurno, Di Fulvio je opravdao ulogu drugog pika na draftu, ali Nagy nije branio 6 četvrtina do sad, a Vlahopulos se nadam čuvao za Južnu Afriku, dovoljno mi je poena kao broj na kapici za tu utakmicu

Ekipa ti raste iz kola u kolo, po 2 boda više svako kolo. Od kojih igrača očekuješ da još pojačaju?

Malopre sam rekao, Nagy i Vlahopulos a nadam se da će i Argiropulos biti bolji.

Nije samo fantasy zanimljiv, i stvarni vaterpolo je tu. Očekuje nas klasik zadnjeg desetljeća, Hrvatska protiv Srbije. Obje ekipe su odigrale odlično prethodnu utakmicu, a imamo i po jedan poraz tako da utakmica vodi ili u top 2 ili na treće-četvrto mjesto. Što očekujes sutra ujutro, je li uopće toliko bitno ili se forma potpuno fokusira i tempira za zadnje 3 utakmice?

Obe ekipe su imale reakciju na prethodne poraze u prethodnom kolu, to su sigurno dve najkvalitetnije ekipe pored Španije koja je do sada najviše pokazala. Mislim da poraz vodi na Španiju u polufinalu u slučaju prolaza četvrtfinala koje je najvažnija utakmica i novi početak turnira.

Je li te do sada neki igrač iznenadio, osim jasno Kapotsisa kojega je Vjeko odlično nanjušio kao faktor x za ovu Grčku?

Vjeko i Grci su definitivno jedan poseban odnos, sve zahvaljujući Hamletu.

Je li i ti možeš, poput Vjeka, već nakon 3 kola dati prognoze, pa taman i krive. Možda se nazire tko bi se mogao ukrstiti u četvrtfinalu? I koga će Hrvatska i Srbija koje si najavio u finalu, morati pobjediti u polufinalu?

I dalje tvrdim da će finale biti Srbija-Hrvatska, Hrvatska će izbaciti Španiju u polufinalu.

Za kraj, koji će ujutro bit rezultat utakmice Hrvatska – Srbija?

Hrvatska-Srbija 8:10.

Poredak nakon 3. kola

Zanimljivo je pogledati koji su se igrači za sada izdvojili na vrhu po ostvarenim bodovima u prva 3 kola. Uvođenje zarađenih izbačaja dovelo je čak dva sidruna u top10, tu je jedan golman, jedan bek, dva igrača desne strane i očekivano najviše, čak 4 igrača lijeve strane. Osim velikog iznenađenja da je taj golman baš Zerdevas, jednako iznenađujuće je šzo nema niti jednog Španjolca na listi.

Di Fulvio je za sada MVP. Ima apsolutno sve ovlasti u ekipi Italije. Toliko da se navodno razmišlja da promjene nadimak iz Settebello u “Di Fulvio, Figlioli i vodonoše”. Prvi je šutirao 15 (čak 12 u trećem kolu), a drugi 17 puta od ukupno 65 udaraca Italije (ako zanemarimo prvo kolo protiv JAR-a).

Top10 igrača nakon 3. kola

Odgovori