Hrvatska ne brini se, Ante će biti odličan, kad to bude najpotrebnije

https://www.facebook.com/hvs.hr

Odigrano je drugo kolo expert fantasyija. Branitelj naslova Iosep i njegova ekipa Poker Faces ostvarili su 29,75 poena i sa drugog skočili na prvo mjesto. Šapit je prepolovio učinak svoga Lelemuts Utd-a i sa samo 15,50 pao na treće mjesto. Vodeću trojku, između njih, zatvara Koljanin i njegovi Rumors čiji je Zerdevas trenutačni MVP sa 13,95 poena u dva kola.

U drugom kolu najviše bodova svojim timovima donijeli su:

Ben Hallock                       – 7,83

Alex Wolf                           – 7,76

Emmanouil Zerdevas     – 6,55

Duško Pijetlović              – 6,02

Max Irving                        – 5,95

Vidimo da su čak 3 amerikanca u top 5 što i ne čudi obzirom da su igrali protiv Južne Afrike koju su pobjedili 20:3. Sidrun Pro Recca Hallock zabio je 4 gola, zaradio 7 isključenja (najviše od svih u ovom kolu), dodao po jednu ukradenu loptu i jedan blok za visokih 7,78. Osim njega još su Zalanki i Duško Pijetlović zabili po 4 gola, ali su skupili nešto manje bodova.

Najbolji asistent kola bio je Shiga sa 4 asistencije, Dušan Marković je imao čak 4 ukradene lopte (i u negativnoj rubrici izgubljenih lopti je na vrhu s 5). A Di Fulvio je imao 4 bloka.

Romain Burle je jedan od naših experata. Trenutno se nalazi na 7. mjestu sa svojim timom RKC13007 koji je ostvario 38,22 poena. Njegov prvi pik Dušan Mandić donosi mu 4 boda po kolu

Zaista uživam u našoj fantasy ligi. Iako, ono najzabavnije je ono što kažemo odnosno napišemo u grupi.

U ovom kolu Iosep je zaradio 29,75 bodova i zajedno sa 29,20 u prvom kolu donosi ukupno 58,95. Već je na 20 poena prednosti ispred Romaina što bi moralo dići znak za uzbunu već sada.

Iosep je iskreno jako dobar, ali dug je još put pred nama u ovoj ligi. Prošli put sam krenuo jako i na kraju završio posljednji. Možda će ovaj put biti obratno.

Vladimir Gojković je u drugom kolu mijenjao golmane. Sada je Tešanović bio na tribinama, a Kandić skupljao bodove na golu. RKC13007 je tako ostao bez učinka na poziciji golmana.

Imam puno povjerenje u mladog Tešanovića i neslužbenom vam mogu kazati da sam zvao Vlada J

CN Marseille imao nekoliko igrača ovdje u Tokiju iako Francuska ovaj put ne nastupa. Jedan od njih je i naš Ante Vukičević koji se za sada nije baš iskazao u prva dva kola. Niti u fantasiju, a ni u bazenu.

Uvijek mi je drago vidjeti igrače s kojima svakodnevno radiš, kako sudjeluju na ovako velikom turniru. Sretan sam zbog njih jer znam koliko su truda uložili krož čitavu godinu. Hrvatska ne brini se, Ante će biti odličan, na svom maksimumu kad to bude najpotrebnije.

Slijedeće olimijske igre su u Francuskoj, u Parizu. I tada će biti puno više igrača Marseillea na turniru. Liga je sve jača  i postaje jedan od najjačih u Europi.

Vjerujem da će klubovi nastaviti rasti i nakon Pariza 2024. Evo, mi za iduću sezonu dovodimo Alexandrea Boueta iz Douaija, a drugu transfer bombu sam vam dao u grupi prošli put #hescominghome.

Dva su kola za nama, Iosep ima 7,44 boda prednosti ispred drugog Koljanina, 12,67 ispred trećeg Šapita i 13,90 ispred Uroša.

Iosep je jak protivnik, ali vjerujem da sve ekipe mogu pobjediti iako je on stvarno dobro startao.

Odgovori