Rezultati 5. kola „Nove nagradne igre“ – najbolji 10-ka

????????????????????????????????????

U 5. kolu nagradne igre najviše bodova, 21, prikupio je 10-ka. Odmah do njega je Braco (20), a vodeći u ukupnom poretku Matej s novih 17 bodova podebljao je vodstvo u ukupnom poretku za još jedan bod.

Zanimljivost kola su jako loši rezultati u dodatnim događajima gdje po prvi put nitko nije uzeo niti jedan bonus bod, dapače samo je Opatijac sa 6 pogodaka bio blizu. Više je onih koji su jedva dosegli pola učinka tj. 4 boda ili čak i manje. Što se tiče samih utakmica 10-ka i Braco su promašili po samo jedan ishod. Posebno blizu je bio 10-ka kojemu je samo jedan gol u utakmici Marseille – Jadran nedostajao do svih 8 pogodaka.

Odigrana su i tri utakmice 1. kola koje su bile odgođene zbog snijega. Sutra (srijeda) igra se i posljednja, Pro Recco – Mornar pa ćemo konačno kompletirati rezultate prvog kola. Ostala su nam još 3 kola do kraja. Prvo sljedeće je na redu u subotu.

U galeriji ispod pogledajte bodove u 5. kolu kao i ukupni broj bodova osvojenih do sada.

3 komentara na “Rezultati 5. kola „Nove nagradne igre“ – najbolji 10-ka”

  1. Bile otkako su ti pojašnjenja pravila nagradne igre bodovi su ti drastično krenuli prema dole, bolje ti je išlo dok nisi zno što činiš 😉

  2. Vjerni čitatelji i igrači nagradne igre javljaju da se utakmica Jadran – Mornar igra već u petak u 18:00 tako da će te svoje mailove morati poslati najkasnije u petak do 18:00, parove 6. kola nagradne igra objavit ćemo večeras.