Dvokorakom u finale

Pred točno 238 gledatelja Jug je ponovno bio bolji od Mornara sa 6 razlike i izborio plasman u finale koje počinje već u srijedu. Bila je to laganini utakmica u kojoj je Mornar bio preslab protivnik da zaprijeti Jugašima koji su odigrali s pola snage i bili puno bolji od protivnika.

Nakon prvih 8 minuta bilo je 5:2 uz po dva gola Jokovića i Bušlje. Na poluvremenu 7:3. Negdje tijekom treće četvrtine pri tom istom rezultatu Đuho je odlučio danas ipak pozvat jedan time out, međutim taj igrač više nije realiziran. Što je utakmica išla kraju to je opuštanje bilo sve veće tako da je na kraju Mornar zabio čak 10 golova. S druge strane Janoviću je u kontri 1 na 0 nakon 3 cimanja Bijač obranio udarac. Tri puta je Bijaču lopta prošla ispod ruke kod ne previše jakih i preciznih udaraca s vanjskih pozicija.

Najljepši potezi na utakmici opet su bili rezervirani za kapetana Dobuda. Prvo je prilikom jednog igrača više na dodavanja Markovića s desnog vanjskog na 1. stativu s igračem više prebacio loptu na Bušlju koji je s druge stative zabio. A kasnije je zabio gol s dva metra bez da je dopustio da lopta padne na vodu, samo ju je prenio u gol s bekom na leđima.

Zadnju četvrtinu priliku umjesto Vićana dobio je Perčinić međutim, nije upisao niti jednu obranu. Goreta je dobio minutažu, čak je zaradio 3 izbačaja, sve u posljednjoj četvrtini. Obradović je cijelu utakmicu (možda je malo ušao u 2. četvrtini, nisam siguran) prosjedio na klupi. Vjerojatno zbog problema sa ramenom.

U srijedu počinje finale a protivnik je još uvijek nepoznat s obzirom da je Primorje pobjedom 8:7 izjednačilo seriju i sutra u 2000 igra se majstorica u Rijeci.

Polufinale PH, druga utakmica
Jug Croatia osiguranje – Mornar Brodospas 16:10 (5:2, 2:1, 5:3, 4:4)
Gledatelja 238
Suci: Vlašić i Matijević (oba iz Zagreba)
Jug: Vićan (4), Vranješ 1, Sutić 2, Janović 3, Joković 3(1), Pavlović, Marković, Bušlje 3, Karač, Dobud 3, Macan, Obradović, Perčinić (0), Goreta 1. Trener: Đuho.
Mornar: Bijač (9), Burić, Marinić-Kragić 2, Ćorušić 1, Kalebić, Oreb 1, Jerković 2(1), Podrug, Čagalj, Butić, Marelja, Čalić 2, Ban 2, Lozina. Trener: Kreković.

 

Igrač više: Jug 5/7, Mor 4/6.
Peterci: Jug 1/1, Mor 1/1.

8 komentara na “Dvokorakom u finale”

  1. Cestitke Jugu na ulasku u finale, nadam se da cemo gledati opet to sa peimorjem, mozda opet bude box za kraj. Vjerovatno i hoce jer je to spas sezone ili cak i vise od toga. Naravno prvo primorje mora dobiti veceras maldost pa makar i posteno ako ne moze drugacije.

  2. Apeliram da se ovog jdn blokira. Nije samo vrijeđanje problem u komentarima već i glupost posebno ovakva poput ove koja dominira u njegovim komentarima i još k tome se stalno ponavlja. Ovo već prelazi u teror nad ostalim čitateljima.

  3. Nemojte ga obadat, neka pise ako hoce i sto hoce ali kad uvidi daje ignoriran i suvisan prestat ce.

  4. stvarno je naporan, ali neka piše, ja sam za demokraciju. A vi, kad vidite da je jdn autor komentara jednostavno preskočite i nemojte pročitat!

  5. Jebote, sto se okomise na mene. pa sto sam to rekao sto nije tocno????

  6. Opet sam procitao sto sam napisao i nije mi jasno sto je to sporno