Kadeti Juga 3. na Kupu

    U Splitu se ovoga vikenda održavala završnica Kupa RH u vaterpolu za kategoriju kadeta. Među 8 momčadi bili su i kadeti VK Jug CO pod vodstvom trenera Pava Pulića. Kapetan momčadi je bio Marko Buconić.

    U skupini su zabilježili pobjede nad vršnjacima Mladosti, Biograda te su remizirali sa Mornarom (kasnijim finalistom).

    U polufinalu su mladi Jugaši uvjerljivo poraženi od Medveščaka, i to 10:3. U drugome paru polufinala Mornar je bio bolji od Jadrana 13:7.

    U borbi za broncu, Jug CO je dobio Jadrana 9:8, dok je u finalu svoju dominaciju u ovoj kategoriji potvrdio Medveščak pobjedom 15:3 nad Mornarom.

    Pojedinačni trofeji su također pripali igračima Medveščaka, i to najbolji vratar – Marko Slade te najbolji igrač – Martin Šteković.

 

Photo by Martina Pulić

 

6 komentara na “Kadeti Juga 3. na Kupu”

  1. zanimljivo da su osječani na kraju ostali 5., a biograđani 6. svaka im čast. i u ostalim utakmicama su pružali dobar otpor. biograd je izgubio samo 1 razlike od juga, a osječani su u 3. kolu igrali protiv jadrana za ulazak u polufinale i bili na -1 1:30 do kraj utakmice.

  2. Svaka cast Biogradu ali nebi oni uopce bili tu da nisu svercali par igraca.

  3. znači imaju lukakua i prijatelje 🙂 e nisam to zno, a isto tako da se ljudi time još i danas bave, a i da može proć pored odgovornih u savezu.

  4. baš gledao fotku u DuListu, u članku o završnici Kupa za kadete….bar ste mogli potpisati sinjorinu koja je snimila fotografiju koju ste objavili, ako joj vec niste platili.