Osvojite ulaznice za utakmicu Jug CO – Mornar BS

 

Sutra, u subotu u 1900 u Gružu gostuje splitski Mornar. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti na blagajni sat vremena prije, a dva čitatelja mogu osvojiti po dvije ulaznice. Sve što je potrebno da pošaljete ime i prezime na mail dance@dance.hr.

 

Iz VK Jug CO poseban poziv upućuju dječacima rođenim 2001. godine i mlađima. Krenula je nova sezona i vrijeme je za upis u Jugovu školu vaterpola.

 

Osim Jug i Mornara u 2. kolu u subotu igraju i:
1800 Mladost – Jadran HN
2000 Šibenik – Primorac
2030 Primorje – Budva
Jadran St – OVK POŠK

Već danas u 2045 Medveščak dočekuje Triglav.

Nakon iznenađenja u prvom kolu u Splitu Medveščak bi u ovu sezonu trebao ući s dvije pobjede s obzirom na to da dočekuje Slovence koji su sigurno dosta slabiji i od Mornara i od Medveščaka koji je ove sezone predvođen Brlečićem, Samodolom i Marasom.

 

Moglo bi biti zanimljivo i u srazu Mladosti i Jadrana. Vidjet ćemo hoće li se Novljani u gostima moći nositi sa Mladostašima. U svakom slučaju ova dva kluba su među vodećim kandidatima za plasman na Final4. S jedne strane Pavić i Radu, s druge Ščepanović i Radović kao reprezentativci i nositelji igre. Moglo bi se još usporediti starijeg Milakovića, “Sikiru” s jedne i Krizmana s druge strane, a onda slijedi cijeli niz mlađih igrača koji već nekoliko godina igraju seniorski vaterpolo ili onih koji tek ove godine kreću sa značajnijom minutažom.

Šibenik i Primorac igraju derbi začelja; to su dva kluba koji teško mogu izbjeći poziciju u posljednja 4 kluba. Splitski derbi igraju Jadran i POŠK. S obzirom na to da i Jadran ove godine ima nešto iskusnijih igrača očekuje se neizvjesna utakmica.

Primorje dočekuje Budvu i samo je pitanje hoće li utakmica završiti sa +10 ili možda čak i +15 za domaće.

Jedan komentar na “Osvojite ulaznice za utakmicu Jug CO – Mornar BS”