Cavtatsko guštanje uz vaterpolo

    Davno je rečeno i svatko to zna (izuzev ljudi po vaterpolo savezima) – vaterpolo je ljetni sport, stvoren da se igra i gleda u vruće ljetne večeri, nakon dolaska s kupanja i večere, idealno negdje na moru ili uz more. Cavtat je idealan primjer kako to treba izgledati – plivalište kao da je stvoreno u krilu toga divnoga konavoskoga gradića, pune tribine, šušur, svakoga zanima što se događa, posebno turiste koji možda po prvi put gledaju vaterpolo uživo. Večeras su imali priliku vidjeti ponajbolje hrvatske igrače u pravome mediteranskome ozračju – prava promocija sporta, turizma i općenito gušta hrvatskoga čovjeka.

     Igrali su reprezentativci Hrvatske protiv Cavtata pojačanog igračima poniklim u tome klubu, Sandrom Suknom (kojemu dance.hr čestita rođendan), Paulom Medom Obradovićem, ex Jugašem Mihom Boškovićem, Josipom Šutalom, Marom Jokovićem, Mirkom Nižićem, Borisom Maškarićem, te Nikšom Dobudom, koji je zabilježio svoj prvi nastup za Cavtat (inače je iz Mokošice 🙂 ).
     Koliko sam skonto, Maškarić nije igrao, iako je bio u sastavu, dok ni u gledalištu nažalost nisam/nismo primijetili također igrača poniklog u Cavtatu, popularnog Nikšu “Čvrgu” Drobca, za kojega se pričalo da će igrati.

     Utakmica je finula 8:6 za reprezentaciju u kojoj je briljirao Andrijin najdraži igrač Ivan Buljubašić sa 2 gola, dok se Muslim napucavao i zabio 3 komada.
     Nakon utakmice su se svi razišli na oboritu ribu ili nešto nezdravije obroke, neumorni Prezidente je opalio nešto fotografija, dok ekskluzivu donosimo upravo sad, sreo sam pomoćnika Tucka i pitao ga: „Treneru Tucak, zašto niste pozvali Sutića u reprezentaciju, fali vam igrača rođenih za desnu stranu.“, na što je odgovorio: “Odlično pitanje, ali upućeno na pogrešnu adresu”.
     Usprkos potrazi, najpopularnije hrvatske vaterpolo brkove nisam spazio u okolici, tako da je pitanje ostalo neodgovoreno, nažalost.

 

 

 

12 komentara na “Cavtatsko guštanje uz vaterpolo”

 1. Zašto se niste pridružili na večeri, bili ste pozvani… Svakako hvala u ime VK Cavtat!

 2. Šta će mu Sutići i slični pa ima tamo Bebića koji je klasu bolji od svih njih. Koji mora sad igrat u crnoj gori jer mu je tata doveo POŠK u stečaj.

  1. Dokle je stigao POŠK lijepo opisuje rečenica Smodlake u sportskim novostima neki dan, nakon što je saznao da se POŠK interesira za njega: “POŠK??? Zar oni još postoje?”. Dakle još jednom kapa do poda obitelji Bebić, izgleda da je svatko iz te obitelji vrhunski stručnjak u svome području. Samo tako naprijed, vaterpolo je na koljenima, sad bi ga trebalo dotući do kraja 🙂

 3. Pa bila bi ista prica ko sa pitanjem vezanim za Krasica bivsem selektoru srbije 🙂

  dance.hr “a šta ne zovete Sutića da igra?”
  R.Rudić “a gde da igra?”

 4. lieblieng u zadnje ima sve više i više bljeskova, još će postat reprezentativni kalibar. vidjet ćemo oće li se uspijet izborit za udarnih 13 za EP, ali očekujem da će bit unutar 16, ipak je on prvi bek mladosti…

  zamolio bi tehničku podršku dance.hr-a, prije svega điva i/ili zeka koji su naši magovi za klipove ako mogu napravit nekakav zajednički video, npr po pola ekrana da vidimo razlike i sličnosti u načinu zagrijavanja na gonjem videu i ovom slijedećem http://www.youtube.com/watch?v=_MpgLTZK-X8&feature=player_embedded

  i slike su odlične, ali podhitno moramo povećat proračun udruge da prezidente dobije kvalitetniji aparat. odličan komentar prve slike, a i tata i omega u majici VASASA?! je li to nešto znači 😉

 5. čudi me da i slika 005 nema komentara, što ono povratnik burić radi malom bebiću?! je li to dio kazne što je umalo zaigro za talijane, ili možda neki vid nagrade za nešto 😉

 6. Kako sam pohvalio od Bileta slike tako cu ove popljuvati. Uzas, Rade ako si ti stavljo slike mogao si barem selekciju napraviti i ne ubaciti ove mutne, ocigledna razlika izmedju dva fotografa, Bileta sto zna slikavati i valjda uz to ima bolji aparat i Rade (ako su ovo njegove slike) koji izgleda ima losiji aparat i ne zna sto treba slikati.