Ždrijeb “Copacabana cupa”

 
   Turnir “Copacabana cup” humanitarnog značaja je započeo sa današnjim izvlačenjem u 1600 h ispod stijene na Copi. Ždrijeb je trebao voditi naš Sandro Sukno, no zbog obaveza prema reprezentaciji i karantene on nije mogao prisustvovati.

Shodno s time, mi smo se samo odlučili pozabaviti s papirićima sa imenima i lutrijom izvlačenja. Ždrijeb je odlučio da će odma na startu biti pakleno pa je tako i prva izvučena ekipa ujedino bila jako neugodni Penatur koji je uvijek tu na vrhu, ali nikako na toj najvećoj stepenici. S njima će također još u “skupini smrti”, kako ju odmilja volimo nazivati, snage odmjeriti domaćin Copacabana,  jako neugodni Dubrovački veterani predvođeni popularnim Suhom i Magom te viceprvaci Divlje lige Čingrija. Molimo sve da ne komentiraju kako je ždrijeb bio namješten jer su na njemu prisustvovali još i članovi Penatura, Palacea, Šeherezade, Bellevuea itd. Ispalo je kako je ispalo. Netko je imao malo više sreće, netko malo manje. Važno je to da je sve u humanitarne svrhe.

     Druga jakosna skupina (C) je opet ona koja broji 4 ekipe od čega su tu Kamen mali, Palace, Danče.hr te Kalamota. Dočim su skupine B i D ispale malo lakše, pa onda prognoziramo da Solitudo koji se nalazi u skupini B sa Gjivovićima i Bellevueom ne bi trebao imati jako težak posao prolaska u polufinale. Te naposlijetku skupina D koju čine ekipe Sovrnja Doli, Luka Čilipi te organizacijska ekipa Villa Šeherezada.

     Pravila su jednostavna : Bez puno ljutnje, agresije i sl. Svi smo tu da se zabavimo, odigramo te pomognemo na ovaj mali financijski način udruzi “Dva skalina”.

     Igrati će se 4×4 minute, a polufinale i finale 4x5min. Pobjednici skupina idu u polufinale. Suci su spremni, razglas postavljen kao i teren. Još se samo nadamo da će nas vrijeme poslužiti.

     Zahvaljujemo se Jugu CO koji nam je pomogao u sponzoriranju kapica te lopti, Dubrovačkom Vjesniku kao i udruzi Dančara – Danče.hr koji su sve ovo medijski popratili. Kup starta sutra u 15.00 h sa utakmicom Copacabana – Dubrovački veterani.

Dođite i zabavite se.

 

Skupina A      Skupina B
 Penatur       Gjivovići dolphins
 Copacabana       Bellevue
 Dubrovački veterani               Podrum Solitudo
 Čingrija    

 

 Skupina C      Skupina D
  Kalamota       Sovrnja Doli
  Palace       Villa Šeherezada
  Kamen mali Cavtat               Luka Čilipi
  Danče.hr    

 

Raspored odigravanja

Četvrtak 1.7

15.00 Copacabana – Dubrovački veterani
15.30 Gjivovići – Bellevue
16.00 Penatur – Čingrija
16.35 Gjivovići – Solitudo
17.10 Čingrija – Copacabana
17.40 Penatur – Dubrovački veterani
18.10 Bellevue – Solitudo
18.45 Dubrovački veterani – Čingrija
19.15 Copacabana – Penatur

Petak 2.7

15.00 Luka Čilipi – Villa Šeherezada
15.30 Kamen mali – Danče.hr
16.00 Palace – Kalamota
16.35 Luka Čilipi – Sovrnja Doli
17.10 Kamen mali – Kalamota
17.40 Palace – Danče.hr
18.10 Villa Šeherezada – Sovrnja Doli
18.45 Danče.hr – Kalamota
19.15 Palace – Kamen mali

Subota 3.7

15.00 polufinale A1-B1
15.45 polufinale C1-D1

18.00 Finale

21.00 otvaranje novog beach bara Copacabana

*KOTIZACIJU OD 300 KN MOLIMO DA DONESETE SUTRA!

Hvala na sudjelovanju !!!

Marko Ilić Pixy

8 komentara na “Ždrijeb “Copacabana cupa””

 1. 3 utakmice u jednom danu ?!? Pa to ce samo otjerati ljude, moglo se sve produziti za par dana

 2. @Braco – nažalost nemamo toliko vremena, a i jako je teško ugodit svima sa terminom budući da svi rade. Tako da je isaplo kako je ispalo. Žo nam je što nismo mogli to i bolje organizirat ali iskreno se nismo ni nadali tolikom broju ekipa. Ovo je i organizirano da se svi zabavimo, opustimo i tako to.

  još jednom hvala svima na odazivu

 3. Najveća legenda svih ekipa je Željko Mage, a bit će na turniru ako ga pusti Bibi i riješi kaznu Sanitata za parkig na Gradcu! Ukoliko riješi ove prepreke bit će najbolji na turniru i oduševiti će sveprisutnu masu koja će samo radi njega pohrliti na plažu Copacobanu!

 4. pa zašto sve grupe nisu stavljene da igraju oba dana ???????????????????????????????????
  Pa poumirat ce ljudi

 5. @ lešo

  jbg stvar je kao što sam već naveo – da smo išli svima u susret i da jedni ne mogu danas, a drugi sutra i tako to. Pa je ispalo kako je ispalo

 6. 14 ekipa na turniru! mislim da se vlašić prepo da će uskoro bit nepotreban u organizaciji divlje lige 🙂