I mlađi juniori Juga u finalu kupa

     Mlađi juniori Juga CO su u polufinalnome ogledu pobijedili momčad Šibenika sa 10:5. Prvo poluvrijeme je proteklo tvrdo, završilo je sa 3:2, a sve je riješeno, kako to obično i biva u 3. četvrtini, koju su mladi Jugaši dobili sa 4:2. Vidjelo se sa Šibenik pada, ponestalo je koncentracije u obrani, tako da su se često Jugaši odvajali u plivanju i lagano poentirali nakon dugoga dodavanja sa centra na samo krilo. Svojom brzinom i otvaranjem tih polukontri se isticao Jure Čučka.


     Inače, bilo je opet lijepo vidjeti da pod kapicom br. 8 stoji jedan Ivaniš, te br. 12 Fatović. Malo nostalgije…. Ivo Ivaniš (koliko sam skonto, većinu vremena igra beka) je lijepo organizirao napade, a postigao je i 1 fenomenalan gol sa nekih 8 m. Fatović je postigao 2 gola, i to peterac i 1 lijepi šut s desnoga vanjskoga, pliska gol, ostao je nepokriven. U obrani se “tukao” s najboljim igračem Šibenika, nažalost mu nisam zapamtio ime, br. 14, koji je postigao 4 gola. To je prokletstvo tih solidnih momčadi sa jednim odličnim igračem, sve akcije idu na njega, protivnici mu odigraju flaster i većina se napada ni ne postavi kako treba. Svejedno, taj momak je odlično igrao i svaka mu čast.

     Treba spomenuti i Ultrase di Ragusa, ili to neko njihovo predstavništvo koje je danas većinu vremena korektno podržavalo Juga. Ono što im nikako nije bilo u redu jest vrijeđanje Šibenčana u nekoliko navrata (“šibenske p**ke”), bez ikakvoga razloga i povoda. Nadam se da se to neće ponoviti.

    Sutra u finalu (u podne) čeka Mornar koji je pobijedio sugrađane, Jadrana, 6:5.

 
 

 

 

 

 

11 komentara na “I mlađi juniori Juga u finalu kupa”

 1. ultrasi su zakon! ne treba im vadit svaku pičku iz ormara, hehe
  čestitke mladim Jugašima!

 2. Tako je Josh, nauci ti njih navijati, po tvome bi najbolje bilo da su pjevali neke crkvene pjesme i da su se nakon utakmice svi skupa prosetali do crkve Sv. Vlaha i pomolili se za jos dobrih rezultata Juga u buducnosti.

 3. evo njihovom sam predstavniku kod mene doma uputio konstruktivnu kritiku zbog tog navijanja, inače su stvarno bili dobri

 4. Clip 3 mogo je i dodat, ustvari trebo. U Šibenika najbolji broj 14(Šarić) ali danas nije imo s kim igrat.Čučka odličan gol…

  1. da trebo. trebo bi ga aljoša izvuć za uši 🙂 zbog ovakve šktosti

 5. u neku ruku mogu se shvatit ultrasi. danas je moderno vrijeđat drugoga. svi to rade pa zašto ne bi i ja – sigurno tako misle

  1. Ispravio bi dančare.Napisali ste “Ono što im nikako nije bilo u redu jest vrijeđanje Šibenčana u nekoliko navrata (“šibenske p**ke”), bez ikakvoga razloga i povoda.”—Na Istoku je bilo 3 navijača Šibenika koji su nama pokazivali srednji prst,i mi smo uzvratili pjesmom (Šibenske p**ke)

 6. ma ultrasi su odlični. ovi manji ispadi 😉 im se mogu tolerirat

 7. svaka cast sto uopce idu na ovaj sport, to stvarno treba cijeniti