Jug – Budvanska rivijera

Jug je počeo utakmicu pomalo rezervirano. Budva se dobro držala i povela sa 2:0. Do tada Šefik je bio nesavladiv, igrali su M zonu i uspješno zatvarali sidrune. Seriju od 6 pogodaka je počeo Obradović, a pridružili su mu se Sandro (2 gola), Amer, Bušlje i Vranješ. Da tako je, nije tiskarska pogreška, Vranješ je dao gol. Budva je tek početkom zadnje četvrtine zabila svoj treći pogodak. A za krajnji rezultat zabijaju još Amer i Joković.

Ovu su utakmicu obilježila 2 ponajbolja golmana na svijetu, Vićan i Šefik. Prvi sa 11 obrana (obranjen peterac pri rezultatu 3:2 za Juga) i Šefik sa 12 obrana. Kod Juga uz Vićana ponajbolji igrač je bio Sandro, također je dobro odigrao Bušlje (napad loš) i Dobud kad bi primio loptu. Amer je zabio 2 gola ali je imao dosta loših šuteva, Miho je imao par solidnih šuteva, ali nije ništa forsirao pa nije ništa ni zabio. Joković je bio solidan (lijep gol) a Pavo je još izvan forme. Također bi htio napomenuti da je Jug imao jako lijepu akciju sa igračem više. Lopta je s lijevog vanjskog došla do Dobuda na prvu stativu koji je samo proslijedio na Bušlju na drugu stativu i ovaj je neometano smjestio u prazan gol (mislim da bi to bila odlična akcija za Špilju).
Sve u svemu moram priznat da Budva nije bila dostojan protivnik Jugu. Iako slabija od Primorca i Jadrana bar se očekivala malo bolja utakmica. Dosta ljudi je popadalo na kladionici jer su igrali hendikep manje od 4 gola.

6 komentara na “Jug – Budvanska rivijera”

  1. nije bilo prije osim gole utakmice u supersportu, ali su uveli za prošlo kolo.

    nije mi jasno da budva s tolikim proračunom nije uspijela dovest barem jednog igrača s barem solidnim šutom.što se dogodilo s smithom i hrošikom?oli oni nisu bili potpisali za njih na početku sezone