Krapić i Janović nakon treće utakmice

Ivan Krapić

 

mk: Ivan Krapić za dance.hr, evo još jedna prava vaterpolska drama večeras na početku, može tvoj kratki komentar? Ivan Krapić: Pa evo bilo je  fantastično, ambijent fantastičan. Hvala svim našim navijačima, i onim koji nas stalno bodre kao i ovima iz ovog kuta (sjeverni kut, op. mk) koji su danas došli na ovu važnu utakmicu nas bodrit. Nakon izgubljene utakmice na peterce dosta smo ovaj tjedan obratili pažnju na neke stvari. Ovo je finale, znali smo da će biti teško i da ovakve utakmice nose jedno posebno psihološko opterećenje. Eto, imali smo priliku otići na +2 na poluvrijeme, ali je Jug izjednačio. I kad su u 3. četvrtini poveli mi se nismo predavali. Pokazali smo karakter kao i nebrojno puta ovih sezona i na kraju smatram zaslužena pobjeda i veliki podstrek za dalje. Idemo sada u Dubrovnik po naslov prvaka.

mk: Kako komentiraš suđenje danas, neki iz Juga se bune na suđenje. Vidjeli smo i bezbroj kontrafaula, i s jedne i s druge strane? Ivan Krapić: Ma dobro sada, teško mi je govorit o tome ovako vruć nakon utakmice. Ne znam ni koji je bio omjer isključenja na kraju, nisam pratio. Ima ljudi u klubu koju prate takve stvari, mi igrači ne mislimo na to i koncentrirani smo na svoju igru i na ono što nas čeka u bazenu. mk: Nije vas dotukla ona utakmica u Dubrovniku, uspjeli ste se dignuti poslije poraza jedino je možda Sukno danas bio indisponiran ali ima i on pravo na lošiji dan? Ivan Krapić: Sandro Sukno je najbolji igrač na svijetu i on da dođe u kakvom god stanju on je za nas neprocjenjiv. I ne samo to za nas, već i za protivnika koji ga se boji. Opet je dao gol za izjednačenje kojim nas je potpuno vratio u utakmicu. To je ne samo igrač već i čovjek koji za nas znači neprocjenjivo puno. mk: Najava utakmice u srijedu? Ivan Krapić: Očekujem isto ovako tvrdu utakmicu kao što su bile ove tri. Očekujem da ćemo igrati dobro kao i sve utakmice do sada i da ćemo osvojiti naslov prvaka jer mi dole idemo pobijedit, a ne da bi vratili seriju u Rijeku.

 

 

 

Nikola Janović:

mk: Nikola, evo već si skoro pa tradicionalno na stranicama dance.hr, može i ovaj puta tvoj komentar utakmice? Nekako slična utakmica kao i zadnji puta – opet prava drama, opet ste bili ogorčeni na suđenje, opet ste imali priliku u zadnjem napadu vratiti se, i opet izgubili 1 razlike… Nikola Janović: Pa dobro, bila je prava utakmica, možda i najbolja koju smo do sada odigrali. Bila je divovska borba, imali smo šansu međutim igrači Primorja su na kraju to uspjeli da vrate i poveli. Imali smo i priliku u posljednjem napadu sa igračem više da izjednačimo, ali što je-tu je. Nemamo šta više o tome da pričamo, imamo sada četvrtu utakmicu u Dubrovniku. Čekamo ih i probat ćemo to da dobijemo.

mk:Imaš li još kakav komentar, posebice na suđenje – neki tvoji suigrači su bili ogorčeni, čak mi i Ognjen Kržić govori da je Periš sudio dosta ajmo reć’ tendenciozno’? Nikola Janović: Pa rekao sam prošli put i stvarno mi je više smiješno da pričamo o suđenju i o tome. Mislim da je to taktika Primorja od samog početka, odnosno ove dvije godine-možda i tri, da se tim jedim presingom i pritiskom na sudije stvara jedan podsvjesni pritisak njima. Ne znam zašto sudije svaki put tome podlegnu, ali više stvarno ne želim pričat o tome. mk: Uredu, hvala i pozdrav. Nikola Janović: Pozdrav