Nikad nije kasno

Što nije kasno?

Da najnesposobnija, a najbrojnija uprava u povijesti Juga konačno nešto učini povodom još jednog debakla prve momčadi. Da, ovo je čisti debakl bio i prije nego je utakmica završila. Jer Jug je bio na dobrom putu da od dvije ozbiljne ekipe u Hrvatskoj, Europi, svijetu budu, treći!!!

 

Što učiniti?

Pa prvo i osnovno, smijeniti čovjeka koji na 8:6 za Mladost nekoliko minuta prije kraja mirno sjedi, a na poluvremenu se čak drznuo i buniti na suđenje.

Drugo, kazniti igrače koji, promatrajući klupu, mirno sjede, neki telećih pogleda, a neki se čak i smijulje.

Sama izvedba “najjačeg Juga u povijesti” rekao bih neponovljiva, jer kad pomisliš da ne mogu igrati gore, oni te brzo demantiraju. Prvi put povesti minut i 20 prije kraja drugog produžetka dovoljno govori tko je cijelo vrijeme bio bliže pobjedi. Najviše govori detalj u kojem Jug ima igrača više, s tim da je isključen golman Mladosti Marcelić. Lopta kruži svih 20 sekundi kao da je na golu Vićan ili Tempesti pa se niko ne usuđuje odmah riješit. Naravno da ne treba posebno opisivati kako je i to Joković uspio promašiti. Što bi tek bilo da je Pavić branio? Kako bi onda prošao “najbolji Jug u povijesti”?

Nekim igračima bi stvarno trebalo reći da se ostave vaterpola, ponajprije Boškoviću jer taj mladić je mogao bar biti korektan i reći da mu se više ne igra i da nije motiviran, a ne par mjeseci unaprijed znati da će biti umoran kad ga izbornik pozove.

Još bi se trebalo zahvaliti Pavloviću i Azevedu, a Bušlje i Joković neka gledaju sami sebe na snimci ove utakmice.

Nakon ove sramote pozdravljam odluku da profesionalnim klubovima ne treba dati ni lipe iz državnog proračuna, a ni privatni sponzori neće bacati svoj novac za ovako brukanje.

U situaciji kad sve više ljudi u Hrvatskoj ostaje bez posla predlažem potpunu amaterizaciju profesionalnih klubova, počevši od Juga. Raspustiti cijelu upravu, stručni stožer i kompletnu prvu momčad!

Sramota!!!

13 komentara na “Nikad nije kasno”

 1. oštro, oštro 😉 znači još jedan spektakl “đuhovog juga”, nekima treba puno dok zbroje 2 i 2. nudim se za novog trenera juga, garantiram osjetno bolje igre nego u ovoj sezoni, a čak ću i pokojeg mlađeg koristit 😉 pa i špilja misli na budućnost, kamoli ne bi jug trebo

 2. Sramotno da ovakvom jugu (sa svim velikim imenima) protiv ovakve Mladosti (tri starija igrač + više manje juniori) treba sudačka pomoć za dobiti utakmicu. A da ne pričamo o podcjenjivanju protivnika sa dolaskom sat vremena prije utakmice, a inače se dolazi dan prije.

 3. samo da se naklonim Vjeki
  držati ovakav Jug u šahu s juniorima može samo čovjek koji nešto zna
  eto vam trener, jest da je rođeni zagrepčanin ali valjda ćete to progutati

  P.S. samo da pitam nešto pošto bolje znate od mene
  kada svira sirena za kraj napada, jel pravilo kao u košarci (lopta leti prema golu) ili lopta mora ući u gol prije sirene?

  1. Ako misliš na gol Janovića, meni se čini da zapisnički stol nije ni zaustavio vrijeme nakon faula.

   Ali inače mislim da je kao u košarci, dakle lopta mora napustit ruku šutera

 4. nažalost ovo je razlog , a sada poslije ovoga ih treba sve restjerati

  Kladionica 1 X 2 1X
  Favorit
  15.00 15.00 1.05 7.50
  Formula
  10.00 15.00 1.05 6.00
  Germania
  13.00 12.00 1.05 6.24
  Hattrick
  13.45 12.00 1.05 6.34
  Hrvatska Lutrija
  11.30 11.30 1.05 5.65
  Prva sportska kladionica
  13.45 12.00 1.05 6.34
  Supersport
  13.50 12.00 1.05 6.30

 5. Ono kad je isljučen golman mladosti i kasnije akcija juga i šut na gol i ona obrana igrača, ja sam mislio da gledam divlju ligu, tako je to izgledalo.

 6. ja mislim da bi Jug trebao zaposlit jednog od najvecih svjetskih strucnjaka za psiholosku spremu: http://www.youtube.com/watch?v=EY7Pd9SOrfE

 7. pretjerivanje je govoriti da mladost ima 3 starija i 11 juniora kad činjenice govore da je tu samo 6 juniora. jest da je i dobar dio drugih u ranim dvadesetima (22,23 godine) ali nisu juniori. odnosno teško će ti poput martinića i pavičića postat iole bolji igrači nego su danas, a i ne nedostaje im iskustva jer već 5-6 sezona igraju. po toj logici bi i sandro bio junior.

 8. pa ako nije isteklo vrijeme kad je sviran prekršaj na janoviću, a nije, onda ne može niti isteć vrijeme prije udarca jer se sat smije pokrenuti tek nakon što se izvede prekšaj. a prekšaj se izvodi dodavanjem ili udarcem. dakle ne da gol nije neregularan, nego bi još trebalo novčano kaznit mladost (čiji su predstavnici za stolom). a bauerove bljazgorine u sportskima neću ni komentirat.

  o igri juga bolje ništa ne pisat…