Radovi na Dančama – zima 2011.

    Prije otprilike 3 tjedna provjerili smo dokle su stigli radovi na Dančama.

    Vidimo da od našeg projekta na osnovu kojega smo nekoliko puta tražili pomoć Grada nije napravljeno apsolutno ništa. Ionako je upitno na osnovu čega i tko je na kraju zaslužan za donaciju koju nam je Grad dao – s obzirom na to da su zasluge brojni sebi pripisivali.

    Svakako u izvođenje radova nitko od nas (Vaterpolo udruga Danče) nije bio uključen, osim što su naši članovi odradili većinu posla oko snošenja materijala sa Graca na samo kupalište, što ste uostalom mogli vidjeti i ranije u nekoliko navrata:

jedna od fotogalerija:https://www.dance.hr/vu-dance/a-de-si-bio-2-10.html

    Vidjet ćemo hoće li se do početka sezone kupanja išta više napraviti ili je ovo sve što se za 74.000 kuna (ne znamo je li Grad dao novce ili materijal) napravilo. Vidimo da je rupetina na ulazu u more još veća i ako ostane u ovom stanju bit će još teže ubacivati bare.

 

    Fotogalerija by Joško Pulić:

12 komentara na “Radovi na Dančama – zima 2011.”

 1. Tipicno. Glavno da su se svi “donatori” slikali kad je donesen materijal. A ni projekta, ni izvodjaca, ni plana ko ih treba nac…

 2. Evo posto sam malo vise upuceniji od vas pa da vam recem da bi radovi trebali krenut ubrzo i da ce sve bit gotovo prije sezone. Grad je dao pare a izvodjac je privatnik kojega doslovno treba potezat za rukav jer radi na par mjesta. Isto tako do sada se nista nije moglo radit jer za onu najvecu rupu treba bit bonaca i cekala su se ljepsa vremena. Ado mi je neki dan rekao da bi para trebalo bit dovoljno i isto smo tako preko kotara narucili boju da se opitura ograda. Ado je koordinator svega i kroz para dana ce zvat sve na jos jednu akciju nosenja materijala koja se nadam da ce bit i posljednja.

 3. ja bih sugerirao da se napravi još jedna “taraca”, između one nove i tarace đe je stvari ostavljao pok. g. Đuro….ima na ovim fotkama fotka baš te buže (br. 8 i 10) koju bi se lako dalo napuniti kamenom i betonirati….tu bih zaustavio daljnju betonizaciju Danača…

  također, bilo bi lijepo ove skaline sa tarace poviše gambuže prema nogometu u fino površinski izravnati betonom, da se može silaziti bez straha po tabane…

 4. To treba vidi sa Adom, znam da je on imao jos neke planove ali rupa je prioritet i nakon nje treba vidi s kojim parama se jos raspolaze. Isto tako je Ado mislio radi na betuli. Neznam sto sve tocno.

  1. mislim da bi bilo u redu da taraca / ploča betule ostane kakva jest, odn. kakvu ju mi, najčešće korisnici, želimo, da ju se ne dira bez našeg slaganja oko eventualnih zahvata….

   1. Nece nista gore na betuli radi nego na zidovima koji propustaju, bar tako mislim.

    1. OK, super sto se tice tarace…
     vjerojatno bi trebalo fugirati betulu nekom specijalnom masom koja će se bolje opirati utjecaju soli….
     treba poći popričati s Adom i ponuditi asistencu 😀

 5. Ajde super, znaci ima plan i program. Jedino me strah ovog “Ado je koordinator svega” – nadam se da je rijec o koordiniranju nosenja materijala i kuhanja kava, a ne odlucivanaja gdje ce se sto betonirat.

 6. ajde, super. ako ce do ljeta sve bit gotovo onda dobro. Ubuduce neka se dođu slikat kad sve bude gotovo

 7. Kako smo u međuvremenu doznali preostali dio radova bit će izvršen u narednim danima, a čak će se i uštediti dio novaca pa će biti potrošeno oko 59.000 kuna.