Tereza u novoj Knjazovoj emisiji

Tereza Kesovija trenutno snima sa Knjazom epizodu njegove nove serije. U ovom nastavku Tere se druži sa pankerima i pokušava shvatiti i postati jedna od njih. U sklopu tog projekta Tere se okušala na pozornici “Ideš! Festa” sa pankerskim bendom, prigodno kostimirana pokušala je izvesti obradu Sinatrinog “My Way”.

Iako iz prve nije uspjele, jer je zbog prejake distorzije gitara Tere naprosto zanijemila na polovici pjesme (zllobnici će reći da je zaboravila riječi) iz druge je popravila dojam – dok je ukupni dojam tog nastupa definitivno na višu razinu podigao nastup bake Slavice (nešto kao što Moby podigne na novu razinu nastup Franz Ferdinanda na InMusic). Nažalost ostali smo uskraćeni za zvuk, ali video je priložen.
 
 
Tere pogađa prave note iz drugog pokušaja, nakon čega slijedi Baka Slavica
 
 
Baka Slavica nastavlja svoj kratki nastup i usijava atmosferu, praćena barjaktarom koji nosi i živog gavrana na lijevoj ruci 
 
 
Prvi pokušaj Tere da postane pankerica 
 
 
 
Što ti je dekadentna estrada; Tere drpa desnog mladića za sisu, a Knjaz pokušava namirisati lijevog mladića. Identitet mlade dame desno nažalost nije poznat.