[VIDEO] 2. i 3. kolo Glavnog turnira

 

 

 

Donosimo snimke utakmice Turčina protiv Sovrnje 12:3 i Orašca 5:5 pa poraz na četverce. Već ste imali prilike čitati kako je još jednom propušten ulazak među 8 najboljih, a sada možete i pogledti kako je to izgledalo.

 

 

Prvi sažetak, kao i obično u dva dijela donosi kompleksaški nastup i daleko najveću pobjedu Turčina u glavnom turniru. Pero je pokazao zbog čega je doveden i Turčin je nakon niza godina, imao pravog sidruna. Čak dvije šraube uz još dva realizirana četverca Pera je promorviralo u najboljeg strijelca utakmice.

 

 

Prvi dio

https://www.youtube.com/watch?v=MIc3YN2_S0k

 

Drugi dio:

https://www.youtube.com/watch?v=2VbhbTv31BM

 

 

Nakon samo jednog dana pauze uslijedila je odluka u drugom putniku u četvrtfinale iz grupe B. Ponovno u Platu kao i protiv Elafita. Tada, prije dvije godine bilo je 6:6 i u raspucavanju 0:2. Promašili su b/a i Ogs odmah, prva dva četverca i Đuro Musladin i ekipa mogli su slaviti ulazak među 8 najboljih.

Ove godine napravljen je ipak korak više. Prve tri serije svi su pogodili, a poraz je uslijedio tek u četvrtoj. Izržali smo dvije serije duže. Iako, da se igra kako je uobičajeno u grupnoj fazi, na gol razliku, prošli bi. Bilismo za tri gola bolji od Orašca :smile:.

 

Pogledajte kako je to izgledalo u najnapetijoj utakmici Divlje lige ove godine, a uz četvrtfinale Funa i Kokota i najzanimljivijoj do sada:

 

Prvi dio:

https://www.youtube.com/watch?v=kDcGjhmAAro

 

Drugi dio:

https://www.youtube.com/watch?v=u82N7qxuKpo&feature=youtu.be