2. utakmica finala

 
    Nakon što je Jug u Gružu pobjedio 10:8 i stekao prednost 1:0, sutra u subotu u 1800 na rasporedu je 2. finalna utakmica. Prijenos je na Htv 2, sude Talijani Massimiliano Caputi i Stefano Pinato.

    Prvu utakmicu možemo podijeliti u dva dijela. Do pred kraj druge četvrtine Primorje je bilo bolje, vodilo 6:5 i imalo igrača više za 2 razlike. Nakon što je Roje pozvao time out, Jug se obranio i izjednačio do poluvremena. Drugi dio utakmice Jug je podigao nivo igre u obrani i otišao na 10:7 – serija 5:1 (3 gola Markovića) – sredinom posljednje četvrtine i riješio utakmicu. Utakmicu je obilježila nervoza nakon nenadanog ispadanja u Euroligi i na Jugašima je bio veliki pritisak. Sada se pritisak preselio na drugu stranu i ako Primorje želi ostati u igri za naslov mora pobjediti. Ove sezone im to još nije pošlo za rukom protiv Jugaša.
    Bazen na Kantridi će sigurno biti popunjen sa oko 1 000 navijača. Trener Fatović za jug.hr  je kratko najavio tešku utakmicu, dok je s druge strane Franković najavljuje pobjedu svoje ekipe. Paškvalin i Garcija su nešto umjereniji i „samo“ se nadaju pobjedi – više na: http://www.vaterpolo-primorje.hr/portal/news.php.

    Mladost je pobijedila Mornara u Splitu i osvojila treće mjesto u PH. Preostaje im još završni turnir Eurolige. Organiziraju izlet u Rim uz uvjet da bude najmanje 100 putnika (vjerojatno sa igračima i vodstvom kluba):

RIM

2-5.6.2011.

 

 

 

2.6.2011. I     četvrtak      ZAGREB – RIM    
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije leta. Podjela putne dokumentacije i prijava na let  posebnim zrakoplovom za Rim u poslijepodnevnim satima. Po dolasku, transfer do hotela. Smještaj. Slobodno. Noćenje.

3.6.2011. I     petak      RIM
Nakon doručka odlazak na razgled Rima. Razgled uključuje panoramski razgled grada uz posjet crkvi San Paulo Fuori le Mura,  šetnju gradom: Piazza Quirinale, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna, Piazza del Popolo… Odlazak na utakmicu PARTIZAN Raiffeisen Beograd – HAVK Mladost Zagreb sa početkom u 19:30 sati. Po završetku utakmice transfer do hotela. Noćenje.

4.6.2011. I     subota    RIM
Doručak. Slobodno prijepodne za vlastito otkrivanje Rima. Transfer do bazena, na utakmicu za treće ili prvo mjesto. Nakon utakmice, transfer do hotela. Noćenje.

5.6.2011. I     nedjelja    RIM – ZAGREB
Rani doručak. Transfer do zračne luke. Direktan let posebnim zrakoplovom za Zagreb s polaskom u jutarnjim satima. Predviđeno slijetanje u zagrebačku zračnu luku u prijepodnevnim satima.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 3.250
Obavezna nadoplata za pristojbe zračnih luka: 675 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu (ograničen broj soba): 450 kn

KRAJNI ROK ZA PRIJAVU: 16.5.2011. do 12.00 sati

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Rim – Zagreb, grupni transfer na relaciji zračna luka – hotel – bazen – hotel – bazen – zračna luka, razgled Rima prema programu, smještaj u hotelu 4* u Rimu na osnovi 3 noćenja s doručkom, ulaznice za utakmice prema programu,  pratitelja putovanja, jamčevinu, uslugu rezervacije i organizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:  pristojbe u zračnim lukama (Zagreb / Rim) u iznosu 675 kn.

2 komentara na “2. utakmica finala”

  1. Živo me zanima koliko će navijača Mladosti uplatiti ovaj aranžman…

  2. HAVK Mladost: “U Rim se definitivno putuje charterom, pa se za aranžman obratite direktno agenciji Kompas. Karte su za navijače osigurane.”