dbksport.com kreće s radom

 

Sportska udruga Dbk Sport s ponosom objavljuje da je prije par dana s radom krenuo jedini dubrovački sportski portal www.dbksport.com – projekt s ciljem promicanja sporta na području grada Dubrovnika; praćenja rada i razvitka sporta i rekreacije na području Dubrovnika; sudjelovanja, organizacije i vođenja u sportskim natjecanjima i sl.

 

Portal će biti svakodnevno, 0-24, dostupan svim klubovima, sportašima, sportašicama i svim sportskim organizacijama u svrhu što boljeg informiranja javnosti o uspjesima, tjednim rezultatima i najavama sportskih događaja koji slijede.

– Otvoreni smo za svaku suradnju, a ovim putem pozivamo predstavnike dubrovačkih klubova da nam sve informacije mogu slati na mail kontakt@dbksport.com, a mi ćemo sve vijesti pravovremeno objavljivati, kazao je Davor Lopin, urednik portala koji još dodaje:

– Portal je napravljen u suradnji s gradom Dubrovnikom koji je prepoznao važnost ovog projekta koji će služiti svim građanima našeg Grada.

 

Treba istaknuti da je napravljen redizajn portala, naslovnica je podijeljena po sportovima (vaterpolo, nogomet, futsal itd..), a sve s ciljem što boljeg i lakšeg informiranja djece o sportskim aktivnostima u našem Gradu.

Ove godine smo se odlučili na korak naprijed – upravo na onaj korak kakav Grad Dubrovnik i svi njegovi građani uistinu zaslužuju. Napravili smo redizajn portala, napravljene su vrlo bitne promjene, a dodana je i mobilna verzija koja omogućuje svima praćenje najaktualnijih sportskih vijesti gdje god se nalazili. Trebam istaknuti da imamo u planu, koliko god bude moguće, jer je naš entuzijastični tim zasada vrlo mali, uz svaku vijest objaviti i fotogaleriju, riječi su Branimira Jelčića, predsjednika udruge Dbk sport.

Vjerujemo da će svi predstavnici klubova prepoznati važnost ovog projekta te da ćemo u budućnosti sklopiti suradnju na obostruko zadovoljstvo!