Đuho osvojio crnogorski kup

    Čestitke Veselinu Đuhu koji je vodeći Budvansku rivijeru osvojio prvi ovogodišnji trofej u Crnoj Gori. U finalu kupa pobijedio je Primorac Emila Nikolića. Iako se crnogorski kup igra po malo drugačijem sistemu od našeg. Igrala su svak sa svakim tri kluba iz Jadranske lige i Kataro koji je imo prednatjecanje za plasman na završni turnir.

    Ponajbolji igrač utakmice bio je Denis Šefik koji je imo 13 obrana od čega su dva peterca. Vesko je u Kovinoj maniri najavio osvajanje prvenstva: Zasluženo smo osvojili kup, ali to nam ništa ne prestavlja i mi idemo na osvajanje prvenstva.

B. rivijera – Primorac 9:7 (1:3, 2:1, 3:2, 3:1)

BUDVANSKA RIVIJERA:
Šefik, Trajković, Ćirić 1, Danilović 1, Gak, Tičić 1, Barba, Kan, Gor Nađ 2, Vukić 1, Franičević 2, Todorović, Milanović.

PRIMORAC:
Radić, Dr. Brguljan 1, Crepulja 1, Petrović, Janović 2, Zatović, Kiss 1, Pasković, Pavlović, Čučković, Steinmetz, Šetka, Milić 2, Da. Brguljan.

3 komentara na “Đuho osvojio crnogorski kup”

  1. Nisam Bozo,ali covjek prvu utakmicu nakon EP u Beogradu branio normalno i odma mu treba pisat hvalospjeve i dizat ga u nebesa, Vican je za njega isto sto i Casillas za Victora Valdesa 😉