Glasovi Milog i Popa

Nastavljamo s objavljivanjem glasova nakon pauze za Božić. Danas donosimo glasove jedinog glasača koji nije član udruge i tajnika iz sjene čija je zasad jedina kolumna izazvala brojne prijepore.


Prvo glasovi od Milog:

Moji glasovi, sukladno činjenici da sam vratar u većini sportova u kojima sam se okušao, ići će u tom smjeru.

1.mjesto:

Frano Vićan

Razlog: Pa Frano je jednostavno najbolji vaterpolski vratar na svijetu. Dubrovačka hobotnica svojim “bravurama” i “vićanurama” održava Juga na životu kad je najpotrebnije, kad ostali zaštekaju. Skida peterce, zicere, kontre, ma sve, sve što treba, učinit će za svoga Juga. Glavni igrač svoga kluba, koji nikad nije zakazao je Frano Vićan, i zato dobiva moje prvo mjesto.

2.mjesto:

Maro  Joković

Razlog: Maro Joković je mlada nada našeg vaterpola, a na kupu u Dubrovniku je pokazao snagu karaktera i pad s početka godine preokrenuo u najbolju igru u životu. Stoga ga stavljam na drugo mjesto. On je naša budućnost, ali i sadašnjost. bravo Maro.

3.mjesto:

Mile Smodlaka

Razlog: Pa mislim da se Milu ne treba trošiti previše riječi. Svake godine se pojavljuju napisi u našim medijima da je Mile prestar, da mu je igra u padu… ali Mile svaki put igra sve bolje i bolje. Kad Buconić na radiju počne vikat da je Mile na dva metra, ne trebam ni slušat dalje, uvijek imamo igrača više. Jednostavno, Mile Smodlaka je osoba koja je uvijek simpatična, osoba koja će dati posljednji atom snage na terenu i osoba koja je ove godine odigrala izvstan vaterpolo u hrvatskim i stranim bazenima, i stoga je zaslužila moje treće mjesto.

Srdačno,

Mili.

A sad Pop:

1. Andro Bušlje – zato jer je odigro fenomenalno doigravanje za prvaka i final four. Igro je beka po tri četvrtine na svakoj utakmici uz nevjerovatno malo isključenja a i na skoro svakoj utakmici zabije i gol

2. Frano Vićan – Zato jer brani nevjerovatno

3. Pavo Marković – fenomenalno zatvara kontru, odlično se kreće u obrani, odlično otvara kontru, jako malo griješi, može ući i u dva s vanjskim igračem, sve u svemu jako zahvalan igrač koji je u svemu bolji od Boškovića osim u šutu.

Trenutačni poredak (6/12)

    Frano Vićan        24
    Andro Bušlje        9
    Mile Smodlaka      6
    Nikša Dobud        5
    Zdeslav Vrdoljak   3
    Maro Joković        3
    Sandro Sukno      1
    Igor Hinić            1
    Pavo Marković      1