Kup Hrvatske za mlađe juniore 2010.

    Od danas pa do nedjelje igra se završni turnir Kupa Hrvatske za igrače rođene 1994. i mlađe. Iako je prvotno domaćinstvo imao Zagreb tj. HAVK Mladost zbog zauzetosti bazena turnir je prebačen u Dubrovnik. Plasman na završnicu izborio je pomladak 8 prvoligaških ekipa.

    Kao što smo ranije upućivali dobronamjerne kritike jugovoj stranici, sada ih moramo pohvalit. Objavljen je bilten turnira sa svim podacima od sudionika, grupa, sudaca, satnice… Obratite pozornost na jedno ime na popisu sudaca  😉 (link).
    Trener ovog uzrasta u Juga je Aljoša Lončarić. Za favorite ovog natjecanja, predstavnici Mornara su istaknuli ekipu Mladosti, a u drugi plan su stavili vlastitu momčad (1. u južnoj kvalifikacijskoj grupi, bez poraza), te Jadran i Šibenik. Vidjet ćemo što jugaši misle o ovome. Prije nekoliko dana, prije utakmice Jug – Mladost, dobili su Trofej „Toni Nardelli“ za najbolje mlađe uzraste u prošloj godini. Kadeti i juniori su osvojili medalje, sad je red na mlađim juniorima.

4 komentara na “Kup Hrvatske za mlađe juniore 2010.”

  1. Zanimljivo da je golman Juga obranio oba peterca i da se zove Toni Popadić-Batina

    1. Šta je tu zanimljivo, sve je jasno. Vidiš li poveznicu – znaš i sam da lako falim peterac (lani dva na istoj utakmici zagrebačke divlje lige). On ih obrani. To ti je isto.

  2. Ako spoji najbolje osobine Popa i B/A, kako mu i ime kaze, bit ce to strasan karakter u bazenu 🙂

    1. ima bit da je već spojio, bar ako je sudit po nazivu mu profila na fejsu, toni popadić batina – zvijer 🙂